Winactie op Facebook! (afgelopen)

Onze facebookpagina heeft 1000 likes! Dat vieren we met een geweldige actie. WIN een veiligheidstuig, handgeknoopte lange lijn of een van de andere prachtige prijzen.

Bobbie (voorheen Ralph) is al in de feeststemming
? WINACTIE ?

Onze FB pagina heeft 1000 likes! Dat vieren we met een geweldige actie. WIN een veiligheidstuig, handgeknoopte halsband of een van de andere prachtige PRIJZEN, gedoneerd door een aantal creatieve, kleine bedrijven. 

Hoe doe je mee:

Ga naar onze facebookpost en plaats een foto waarop duidelijk te zien is dat je hond veel plezier heeft. Je mag meerdere foto’s uploaden, maar je doet in totaal 1 keer mee met de actie. Alle namen van de deelnemers gaan in een pot en hieruit trekken we de winnaars.

Door onze facebookpagina te liken, ben je direct op de hoogte wanneer de prijswinnaars bekend worden gemaakt. En als je dit bericht deelt, kunnen je vrienden ook hun foto uploaden en meedoen ?.

De gedoneerde prijzen die je kunt winnen:
  1. Een uitgebreide wandelset inclusief veiligheidstuig t.w.v. 75 euro van Wikkies.nl
  2. Een halsband of halfcheck van geknoopt paracord met een bijpassende, lange lijn (8 meter) t.w.v. 85 euro van Laura-Studio.nl
  3. Een halsband of halfcheck van biothane en een bijpassende (lange) lijn t.w.v. 50 euro van Aedons wildfire.co
  4. En natuurlijk hebben we ook leuke troostprijzen: een feestelijk strikje voor je hond!

Om de foto’s goed te bekijken, kun je het beste naar onze facebookpost gaan, daar zijn ze op volledige grootte weergegeven.

Looptijd:

De actie begint op dinsdag 4 augustus om 20.00 uur en sluit op vrijdag 7 augustus om 18.00 uur. Om 20.00 uur maken we de winnaars bekend.

Wandelset met veiligheidstuig, halsband of halfcheck en bijpassende lijn - Gedoneerd door Wikkies.nl
Wandelset met veiligheidstuig, halsband of halfcheck en bijpassende lijn – Gedoneerd door Wikkies.nl

Uitgebreide wandelset met een veiligheidstuig, halsband of halfcheck en een lijn.

Deze set heeft een waarde van €75 en bestaat uit een op maat gemaakt veiligheidstuig met sierlint (en de naam of het telefoonnummer geborduurd op de nekband). Daarnaast een bijpassende verstelbare halsband of halfcheck met sierlint en als laatste heb je keuze uit een politielijn, Y-lijn of gewone lijn (zonder sierlint, maximaal 5 meter lang). Je stelt zelf de kleuren van het band en sierlint samen en kiest ook of je een halfcheck, of halsband met gesp wilt.

Paracord halsband of half-check en ppm lijn (niet afgebeeld) - Gedoneerd door Laura-Studio.nl
Set van een paracord halsband of halfcheck en een ppm lijn (niet afgebeeld) – Gedoneerd door Laura-Studio.nl

Set van een paracord halsband of halfcheck & een ppm lijn (niet afgebeeld).

Een prachtige halsband of halfcheck op maat van geknoopt paracord & een 8 meter lange lijn van effen, niet geknoopt ppm (niet afgebeeld). De set ter waarde van €85 is compleet met concho, kralen en/of tassel naar keuze. Ook mag je zelf uitzoeken hoeveel draden je wilt, de soort knoop en welke kleur draden en hardware.

Biothane lijn en halsband/half-check - Gedoneerd door Aedon's wildfire.co
Set van een biothane lijn en een halsband of halfcheck – Gedoneerd door Aedon’s wildfire.co

Biothane halsband of halfcheck & bijpassende lange lijn

Een sterke set van biothane t.w.v. €50, bestaande uit een halsband of halfcheck en een bijpassende lijn (zonder naamplaatje). Naar keuze kun je kiezen voor een normale lijn tussen 1,20 en 4 meter OF een lijn van 4 meter die ook verdeeld kan worden in 2 lijnen van plusminus 2 meter.

Troostprijs: een vrolijk strikje voor je hond!
Troostprijs: een vrolijk strikje voor je hond!

Troostprijs: een vrolijk strikje voor je hond!

Om zoveel mogelijk mensen reden te geven voor een feestje, hebben we ook nog een aantal troostprijzen weg te geven: een hip strikje voor je hond! We geven 6 van deze eyecatchers weg in feestelijke Skýlos kleuren en verwachten straks natuurlijk allemaal foto’s van blitse honden in onze mailbox …

Al deze geweldige prijzen sluiten aan bij onze nieuwe blogserie op over onbezorgd uitlaten van een (angstige) hond.

Voorwaarden van deze actie

Je kunt alleen meedoen als je in Nederland woont. Minderjarigen moeten toestemming hebben van een ouder of verzorger. Je mag meerdere foto’s uploaden, maar je doet met 1 foto mee aan de actie. We kiezen de winnaars willekeurig door de namen van iedereen die een foto heeft geüpload in een pot te doen en ongezien te trekken.

Deze actie is niet gesponsord, ondersteund, beheerd of verbonden aan Facebook als bedrijf. Je begrijpt dat je geen informatie geeft aan Facebook, maar aan Stichting Skýlos Strays, de beheerder van deze pagina.

Als je meedoet met deze actie, geef je Skýlos Strays daarmee toestemming om je gegevens en foto’s te mogen gebruiken voor (het ondersteunen van) onze stichting, en het werk dat we doen. Wij kunnen je foto bijvoorbeeld gebruiken voor het onder de aandacht brengen van onze stichting, of als bijdragend beeldmateriaal in een blog.

We hebben onze actie en de te winnen prijzen zo goed mogelijk beschreven en omschreven, maar ondanks dat geldt ook hier: schrijf- en spelfouten voorbehouden.