Wij zoeken spullen en diensten!

Wij hebben geen spullen meer nodig! Bekijk onze veilingpagina om te zien wat er allemaal is gedoneerd. Bieden is van 14 november 2022 om 10.00 uur t/m 20 november om 21.00 uur.

Spannend! In november organiseren we een 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐯𝐞𝐢𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐭.𝐛.𝐯. 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐬𝐭𝐢𝐜𝐡𝐭𝐢𝐧𝐠 en daarvoor zoeken we 𝑔𝑒𝑑𝑜𝑛𝑒𝑒𝑟𝑑𝑒 𝑠𝑝𝑢𝑙𝑙𝑒𝑛 𝑒𝑛 𝑑𝑖𝑒𝑛𝑠𝑡𝑒𝑛 🔎. Alles is welkom: niet alleen diergerelateerde items als een halsband, halster of krabpaal, maar bijvoorbeeld ook een mooie vaas, decoraties of zelfgemaakte creaties (tekening, schilderij, zeepjes etc.). Naast producten, zoeken we ook mensen die een (maatwerk) dienst willen doneren, zoals een trimbeurt, consult, fotoshoot etc. Kortom: alles is welkom en de opbrengst van de veiling gaat volledig naar de honden.

LET OP: producten dienen schoon, onbeschadigd en in goede of nieuwstaat te zijn. Diensten worden geveild in de vorm van een fysieke coupon die de koper later kan inleveren.

Doneer je een product of fysieke coupon? Dan kun je deze naar een van onze afgiftepunten brengen of opsturen. Deze punten zitten door heel Nederland:

1. Friesland/Waddeneilanden: SNEEK
2. Groningen: TER APEL
3. Drenthe: ASSEN
4. Noord-Holland: OOSTZAAN
5. Zuid-Holland: OOSTVOORNE
6. Utrecht: ODIJK
7. Gelderland: ULFT en ARNHEM
8. Noord-Brabant/Zeeland: BERGEN OP ZOOM
10. Limburg: STEIN

Kosten voor versturen zijn voor eigen rekening, zo kunnen wij als stichting de kosten van de veiling zo laag mogelijk houden. Dank je wel voor je begrip! Kan jouw bijdrage niet worden opgestuurd vanwege de grootte of om een andere reden, neem dan contact met ons op via donaties@skylosstrays.com. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Meld jouw bijdrage vandaag nog aan via donaties@skylosstrays.com! Wij nemen z.s.m. contact met je op voor het adres van het dichtstbijzijnde afgiftepunt en de verdere afhandeling. Wil je eerst meer informatie over de veiling, het aanmelden van een bijdrage of heb je een andere vraag? Gebruik dan ook dit e-mailadres.

Dank je wel en samen maken we er een knallende veiling van!