Wij worden geholpen door…

Loeske IJzerman

HONDENTRAINER

Loeske heeft 5 honden geadopteerd en is o.a. Kynologisch Instructeur. Haar hondenschool specialiseert zich in het begeleiden van herplaatsers.

Naar de website

Odette Meijer

HONDENTRAINER & -MASSEUR

Odette is o.a. Kynologisch Massagetherapeut en gedragstherapeut i.o. Haar praktijk specialiseert zich in massagetherapie, opvoeding en gedragsbegeleiding.

Naar de website

Patricia Verhaegen

VEILIGHEIDSTUIGJES

Een goed veiligheidstuig voorkomt dat een bange hond kan ontsnappen. Daarom maakt Patricia tuigjes voor alle honden die via ons naar Nederland komen.

Naar de website

Maud Velders

FOTOGRAAF

Maud kwam in aanraking met fotografie door Tommy, de hond van haar grootouders. Inmiddels heeft ze honden uit het hele land voor haar lens gehad.

Naar de website

Annette Hagemeijer

FOTOGRAAF

Annette Hagemeijer fotografeert het liefst kinderen en dieren. “Het leuke van kinderen en dieren is dat ze zich niet zo bewust zijn van de camera”.

Naar de website

Carmen Alink

FOTOGRAAF

Op speelse wijze legt Carmen viervoeters vast op de gevoelige plaat. In de eigen omgeving, zonder stress of tijdsdruk. Een onvergetelijke ervaring voor baas én hond.

Naar de website

Verhuisdieren

MATCHWEBSITE

Om hun adoptiekansen te vergroten, staat een aantal van onze honden op Verhuisdieren. Op dit platform zoeken adoptanten een nieuw maatje voor de perfecte match.

Naar de website

Athens Stray Kittens

KATTENBEMIDDELING

ASK is een voor ons bekende organisatie die wel wat steun kan gebruiken. Ze steriliseren veel katten, geven medische verzorging en bieden kittens aan voor adoptie.

Naar de website

Maria Hofman

HONDENTRAINER

Als jong meisje had ze al veel huisdieren, waaronder 2 honden. Inmiddels heeft ze een florerende hondenschool met o.a. speciale inburgeringstrajecten voor asielhonden.

Naar de website