Vrolijke Lillie heeft geluk gehad ..

Lillie en haar familie worden gevoerd door een lokale vrijwilliger. Nadat Lillie en haar zusje gered zijn, heeft ze een prachtig plekje gevonden in Nederland.

Straathondje

Lillie is een echt straathondje. Zij, haar moeder, broertjes en zusjes zwerven door de straten van Athene. Een zwaar en een gevaarlijk leven. Hun dagelijkse lichtpuntje is het moment dat een lokale dierenvriend langskomt om ze te voeren.

Verdwenen

Zodra er een een geschikte opvangplek wordt gevonden, gaat de vrijwilligster op pad om de honden te vangen. Het verdriet is groot als ze alleen Lillie en haar zusje Lucy aantreft. De rest van het hondengezin is spoorloos verdwenen. En zo krijgen alleen de twee zusjes een kans op een goed thuis.

Eigenwijze Lillie

In de shelter waar Lillie verblijft, blijkt ze een beetje eigenwijs en neemt ze graag het voortouw. Als er iets gebeurt, dan kan je er zeker van zijn dat Lillie in de buurt is. Ze vindt het helemaal geweldig om aandacht te krijgen en haalt daarvoor alles uit de kast. Maar ook kan ze rustig zijn. Lillie is een aanhankelijke en slimme pup die dol is op spelen en eten.

4 juli 2019 – Happy Landing Lillie

Ja hoor, Lillie heeft het hart betoverd van een Nederlands adoptiegezin! Op 26 juni is de grote dag: ze komt naar Nederland, samen met haar zus waar ook interesse voor is. Na aankomst mag ze een paar dagen inburgeren bij een gastgezin. Op 4 juli wordt Lillie officieel geadopteerd. Van de straat naar een heerlijk thuis; wat zijn we blij voor Lillie!

Liliie's baasje vertelt

 • 2 september 2019: zusjesmeeting

  Gisteren de 1e zusjesmeeting van Lillie en Lucy, sinds hun komst naar NL.
  Was best spannend hoe zij op elkaar zouden reageren…?
  Maar het was gelijk dikke pret tussen de dames?
  Zij hebben ca. 2 uur non-stop gespeeld, zo schattig! Bij thuiskomst vielen de gezusters dan ook in diepe slaap?.

  Het baasje van zusje Lucy