Vriendelijke Otis vindt zijn familie

Otis had het bijna opgegeven, zo ernstig verzwakt was hij toen hij gevonden werd. Door liefdevolle zorg hervond hij zijn kracht en had deze vriendelijke jongen het grote geluk een geweldig thuis in Nederland te vinden.

Het begin

Toen Otis in een dorp gevonden werd, was hij zwaar ondervoed. De arme jongen was zo verzwakt dat hij niet meer wilde eten en drinken. Met goede zorg sterkte hij weer aan en werd hij overgebracht naar een shelter. Daar begon het wachten op een echt thuis.

Beleefde Otis

Otis (toen Steven genaamd) herstelt en ontpopt zich als een prachtige viervoeter met een rustig en vriendelijk karakter. Beleefd als hij is, laat hij eerst de andere honden eten voordat hij zelf begint. Hij is niet heel actief of speels en zit graag rustig om zich heen te kijken.

November 2019: Happy Landing Otis

Als een Nederlands gezin Otis op de website ziet, worden ze direct door hem aangetrokken. Ondanks dat de foto’s niet al te best zijn, weet Otis hun hart te bereiken. Ook de beschrijving spreekt ze aan; ze willen deze jongen een liefdevol thuis geven. De reis naar zijn nieuwe familie is spannend, maar hij ondergaat het dapper en braaf. Eenmaal thuis wordt Otis met liefde omringd. Op naar een prachtige toekomst!

Ted's baasje vertelt

Juli 2019

“Dat Ted in ons gezin mocht komen, heeft echt zo moeten zijn. We wilden al langer een hondje uit het buitenland adopteren, omdat ik het erg sneu vind dat er zo veel straat hondjes zijn. Door toeval kwam ik op de net geopende site van Skylos Strays, zag Jilly en was op slag verliefd.

Over Ted

Ted is een ontzettend lief en rustig hondje. Ze luistert erg goed en houdt enorm van knuffelen. In het het begin was ze bang voor andere volwassenen, maar met veel geduld en haar steeds opnieuw het vertrouwen geven, gaat het nu al zo veel beter. Ze loopt nu zelfs op mensen af wanneer zij haar graag willen aaien.

Gehecht geraakt

Waar wij ook komen, iedereen reageert op Ted! Ze heeft iets bijzonders. Mijn kinderen zijn regelmatig weg, dan zijn Ted en ik met zijn 2-en en we zijn in een korte tijd erg gehecht aan elkaar geraakt. Waar ik ook ga, Ted komt achter mij aan. Ook fietsen we samen, dan steekt haar neusje in de wind. Ze is gek op het strand, op stokken en ze verzamelt schelpen en stenen.

Puberstreken

Nu ze begint te puberen is ze soms erg grappig ondeugend. Ze weet precies dat ze iets doet wat niet mag en kijkt dan enorm uitdagend uit haar ogen. Daarna komt ze snel naar mij toe en geeft ze mij knuffeltjes en kusjes. Slapen doet ze vanaf dag 1 in de bench, haar eigen plekje voor de nacht, dat werkt erg goed.

Begeleiding Skýlos Strays

Ik heb het als zeer positef ervaren dat, zeker de 1e weken, ik regelmatig contact kon hebben met Skylos Strays over Ted. Ik kreeg gelijk advies. Ze zijn erg betrokken en weten precies te vertellen wat de karakters van het hondje zijn. Zo heb ik de beste match gevonden in Ted. Ze is de allerliefste, stoerste hond!”

Het baasje van Ted