Verloren Fig vindt een thuis

Fig is het verloren broertje van een nest pups in een fruitkistje. Hij was er slecht aan toe, maar vindt gelukkig, herstelt en al, een fantastisch Nederlands mandje.

Verloren Fig wordt gevonden

In een supermarkt in Athene stond plots een fruitkrat met puppy’s. Het nest werd in veiligheid gebracht en kregen heel toepasselijke fruitige namen. De kleine Fig zat er toen niet bij. Waarschijnlijk was hij eerder door iemand meegenomen die hem zat werd, want een maand later wordt hij precies op dezelfde plek aangetroffen.

Zachtaardige Fig

Fig verkeert in erbarmelijke staat. Hij weegt hooguit drie kilo en lijdt aan uitdroging en bloedarmoede. Zijn vacht is enorm dun. Gelukkig heeft hij de wil en de kracht om te herstellen. Fig is lief en heeft een zachtaardig karakter. Hij kan het goed vinden met andere honden en is geliefd bij iedereen.

November 2019: Happy Landing Fig

Als Fig weer voldoende hersteld is, wordt ook hij aangemeld voor de zoektocht naar een adoptant. Hij hoeft niet lang te wachten voor iemand in Nederland als een blok voor hem valt. Zijn eerste weken in Nederland mag hij doorbrengen bij een gastgezin en ontmoet hij zijn toekomstige baasje. Het klikt gelijk en begin november wordt hij met open armen onthaald. Fig is thuis!

Figs baasje vertelt

December 2019:

Fig een leuke lieve grote dondersteen. Hij gedraagt zich als een heuse puber, maar zijn goedaardige karakter maakt veel goed. Hij moet nog veel leren, gelukkig is hij een snelle leerling. Samen met zijn baas zit hij op cursus. Dat vindt hij reuze interessant. Fig heeft zijn gouden mandje gevonden!