Unieke Willem wordt beloond voor het wachten

Ondanks dat Willem een plaatje is om te zien, was hij bijna vergiftigd. Gelukkig vindt hij een veilige plek in een shelter. Daar wordt zijn wachten beloond en reist hij begin 2020 naar zijn warme mandje in Nederland.

Beschermde tuin

Willem is als pup al een plaatje om te zien! Maar als zwerfhond maakt dat weinig verschil; dorpsgenoten hebben genoeg van al die viervoeters en dreigen met vergiftiging van Willem en zijn zusje. Gelukkig kunnen rescuers ze een veilige plek in een shelter geven.

Perfecte Willem

De shelter is Willem (toen Willow genaamd) zijn thuis. Hij groeit er op en verlaat deze nooit. In deze voor hem bekende omgeving, laat Willem zien hoe geweldig hij is. Hij heeft een normaal energieniveau, niet overactief of overdreven rustig, en kan goed opschieten met al zijn medebewoners. Zijn verzorgers roemen hem als de perfecte hond; ze zijn dol op hem.

Januari 2020: Happy Landings Willem

Willem zijn unieke looks en vriendelijke aard trekken de aandacht van mensen in Nederland. Na gesprekken en het inwinnen van meer informatie besluiten ze hem te adopteren. Willem maakt begin 2020 een lange reis over land met speciaal hondenvervoer. Na een paar dagen is het dan zover: hij heeft zijn thuis bereikt! Het is het begin van een mooie toekomst.

Novy's baasje vertelt

De eerste dagen zijn om. Ze doet het super goed, is erg relaxt en vooral ook super lief met de kindjes! Inmiddels begint zo ook meters te maken in de 2000m2 tellende achtertuin 😃 Wij voelen ons gezegend met zo’n lieverd in ons midden 😍.