Zack

Kindvriendelijk

Vriendelijk met teefjes

Katvriendelijk

Ongecastreerd

Zonder zijn zus

Zack verblijft al een tijd met zijn zus Mairy in een shelter. Zij krijgt binnenkort een plekje bij een gastgezin in Nederland, waarmee ze een grote stap zet naar een mooie toekomst. Alleen Zack zal haar zeker gaan missen, want ze trekken veel met elkaar op.

Lief en knuffelig

Zijn rescuers beschrijven Zack als een echte lieverd, die geniet van aandacht en knuffels. Hij is een kleine middelmaat van pakweg 15kg zwaar en kan goed met volwassenen en kinderen. Katten zijn geen probleem en ook met teefjes kan hij goed overweg. Binnenkort wordt hij gecastreerd.

Een eerlijke kans

Mensen willen vaak een hond die nog te vormen is, zoals een pup. Zack is al wat ouder, maar dat kan juist een voordeel zijn. Want met deze jongen weet je precies wat je in huis haalt. Zijn karakter is al gevormd, we weten hoe groot hij is en wat zijn sterke en zwakke punten zijn. En hij kan nog heel veel leren. Ben jij op zoek naar een hond zoals hij? Wacht niet langer, want Zack heeft zijn koffertje al gepakt.

De laatste nieuwtjes

  • FEBRUARI 2020: ZACK WIL EEN BAASJE

    Energieke Zack verblijft al sinds hij een pup was in de shelter, samen met zijn zusje Mairy en broertje Hermes. Anders dan zijn verlegen zusje waarmee hij een kennel deelt, is Zack de allemansvriend die alles doet voor aandacht.

    Toen we broer en zus in de shelter bezochten was Zack zó enthousiast dat hij hoog op en neer sprong in zijn kennel. Begrijpelijk, vooral omdat deze vrolijke noot nagenoeg al zijn dagen daarin doorbrengt.

    Zack wil niets liever dan bij de mensen zijn en krijgt graag aandacht. Ondanks dat hij nog erg veel zal moeten leren, kan hij niet wachten om zijn leventje als kennelhond te verruilen voor dat als huishond.

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Zack

Ontmoet Zack, een lieve vent die al geruime tijd in een shelter zit. Nu zijn zus Mairy binnenkort naar Nederland afreist, kijkt ook hij reikhalzend uit naar zo’n mooie kans. Want zo’n shelter is beter dan op straat, maar onvergelijkbaar met een echt thuis.

Geslacht

Reu

Geboren

Mei 2015

Grootte

Kleine middelmaat