Winny – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Nog niet gecastreerd

3 JUNI 2021: EVEN VOORSTELLEN

Een paar weken geleden werd Winny gevonden in het Griekse Argos naast een vuilnisbak. Iemand had hem samen met zijn zusje in een doos gedaan en daar neergezet. Een telefoontje naar de plaatselijke rescuer bood oplossing: de pups werden opgehaald en door een Griekse foster in huis genomen.

Tijdelijk huisje

Broer en zus vermaken zich goed in het huis en in de tuin. Er zijn hondenvriendjes en ook katten. Ze blijven hier in ieder geval tot half juni, dan zijn al hun vaccinaties afgerond en mogen ze reizen.

Relaxte Winny

Winny is nu nog zo jong dat er nog niet veel over zijn karakter zalt te vertellen. Hij lijkt wat rustiger dan zijn zusje, die hij altijd volgt en waar hij graag mee speelt. Hij maakt al goede stappen met zijn zindelijkheid en houdt enorm van eten.

Een ruwe schatting is dat hij uit zal groeien tot een middelmaat, maar met zo’n mix aan onbekende voorouders is dat moeilijk te voorspellen.

Een ticket naar Nederland

Geef jij deze knappe pup een mooi leven met goede zorg, aandacht en fijne wandelingen? Dan pakt Winny graag zijn koffertje bij jou uit.

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Winny

Niet in de vuilnisbak, maar ernaast. Toch was Winny als oud vuil weggezet in een doos, samen met zijn zusje. Wie geeft deze jongen het leven dat hij verdient?

Geslacht

Reu

Geboren

Februari 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)