Winnie – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Katten onbekend

Nog niet gesteriliseerd

4 JANUARI 2021: EVEN VOORSTELLEN

Begin november kreeg een sheltereigenaresse in Xanthi een telefoontje van een man die in het gebied van de Xanthi Berg woont. Een zwerfhond was in zijn tuin bevallen van 5 pups. Hij wilde de kersverse moeder wel houden en vroeg of de pups naar de shelter konden als ze oud genoeg waren om bij hun moeder weggehaald te worden.

In de shelter

Ondanks een overvolle shelter met ruim 120 magen te voeden, is zo’n hulpvraag niet te negeren. Dus maakt het kleine grut sinds kort hun eigen kennel daar onveilig met hun streken. Terwijl zij spelen, ravotten, slapen en hun buikjes vol eten, is het dit keer de beurt aan de sheltereigenaresse om hulp te vragen: hulp bij het zoeken van een huisje.

Relaxte Winnie

Alle pups beginnen zo hun eigen karaktertje te vormen. Winnie is de rustigste van het vijftal. Ze speelt met haar nestgenootjes, maar vindt het ook heerlijk om op zonnige dagen lekker te luieren. Ze is sociaal met mensen en andere honden.

Met 2 maanden oud weegt Winnie zo’n 2,5 kg. Omdat de pups een mix aan voorouders hebben, is het nog te vroeg om te voorspellen hoe groot ze zullen uitgroeien. Nog even en dan hebben ze al hun vaccinaties gehad, en zijn ze klaar om te reizen. Zet jij een mandje klaar voor dit meisje?

TIP: heb je nog nooit een (buitenlandse) pup gehad? Lees dan eerst onze blog!

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Winnie

Ze speelt als iedere andere pup, maar Winnie houdt daarnaast ook van lekker luieren. Van elk winters zonnestraaltje in de shelter geniet dit meiske met volle teugen. Maar ook even lekker knuffelen slaat ze niet af.

Geslacht

Teef

Geboren

November 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)