White

Kan met kinderen vanaf 6 jaar

Hondvriendelijk

Katten onbekend

Gecastreerd

Special Needs

24 MAART 2021: EVEN VOORSTELLEN

Ze waren onafscheidelijk, White en een dakloze man. Jarenlang leefden ze samen in de straten van Chrisoupoli. Tot die ene genadeloze dag in juli 2020 dat de man overleed en de viervoeter door de gemeente van straat werd gehaald en in het asiel werd geplaatst.

Aan de ketting

De gemeentelijke asiels in Griekenland zijn onvergelijkbaar met die in Nederland. De meesten staan bekend als een hel op aarde die veel honden niet overleven. In het asiel waar White verblijft is het gelukkig wat beter, maar veel van de ruim honderd honden zitten aan de ketting, zoals ook White.

Vriendelijke White

White wordt omschreven als een vriendelijke, rustige jongen, die goed op kan schieten met mensen en andere honden. Omdat hij zo’n 55cm meet, heeft een gezin met kinderen vanaf 6 jaar onze voorkeur. Of hij met katten kan, is niet bekend.

Al zijn inentingen zijn gedaan en ook is White gecontroleerd op de Middellandse Zeeziektes. Hier kwam uit dat hij een milde besmetting met hartworm heeft. Om dit te bestrijden, krijgt hij elke maand een pilletje.

Haal White van de ketting!

White is alles kwijt. Zijn bekende omgeving, zijn maatje en zijn vrijheid. Vastgeketend aan zijn eigen huisje, kwijnt deze sociale jongen langzaam weg. Geef jij hem een fijn leven in Nederland?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over White

Na een leven op straat, waar White het vaste gezelschap van een dakloze man was, ligt hij nu alweer 8 maanden aan een ketting in een Grieks gemeente-asiel. Daar wordt deze vrije, sociale jongen behoorlijk somber van. Dit verdient hij toch niet!

Geslacht

Reu

Geboren

Oktober 2015

Grootte

Middelmaat