Vito

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet gecastreerd

Kan met katten

Achtergelaten

Hij telde 1 1/2 maand oud toen Vito werd achtergelaten in een buitenwijk van Patras. Gelukkig kreeg hij een plekje bij een Griekse foster in huis, waar hij opgroeit met kinderen en een andere hond.

Vlotte leerling

Vito heeft zich ontwikkeld als een sociale jongen met een extreem leergierig karakter; een nieuw trucje heeft hij zo onder de knie. Door zijn looks, baasgerichtheid en loyale aard vindt zijn foster dat hij veel weg heeft van een Border Collie. Hij kan een beetje bazig zijn, maar kan goed met katten en andere honden opschieten.

Samen op pad

Vito is een echte familiehond die het heerlijk vindt om samen bezig te zijn. Alleen dan wel graag te voet of misschien in de toekomst naast de fiets, want in de auto wordt deze jongen misselijk. Hij is nog jong, dus wie weet groeit hij er nog overheen, maar er is een kans dat hij dit altijd zal houden.

Knappe verrassing

Met zes maanden oud meet Vito zo’n 60cm hoog en weegt hij 18,3kg. De schatting is dat hij zeker de 65cm zal halen, maar dat blijft altijd een verrassing bij die Griekse mixjes. Laat jij je verrassen door deze knappe vent?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Vito

Deze prachtige jongen luistert naar de naam Vito. En niet alleen naar zijn naam, maar ook voor andere commando’s heeft hij een gewillig oor. Mag deze vriendelijke vent zijn werklust bij jou inzetten?

Geslacht

Reu

Geboren

November 2019

Grootte

Middelmaat (schatting)