Valerie – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Nog niet gesteriliseerd

1 JANUARI 2021: EVEN VOORSTELLEN

Toen een van onze rescuers half december bij haar shelter kwam in Argos, wachtte haar een verrassing: iemand had op het terrein een doos met 3 puppies neergezet. Ze schatte ze op zo’n 2 maanden oud, te jong en te kwetsbaar om bij zoveel andere honden in de shelter te worden gezet.

Blij ei

Valerie wordt nu met haar broertje opgevangen bij de rescuer thuis. Daar komt ze in de tuin en ook in huis, zodat ze al een beetje went aan het huiselijke leven. Haar zusje Melli bleek een breuk in haar ruggenwervel te hebben en is inmiddels geopereerd. Zij wordt verzorgd bij een andere rescuer in huis.

Valerie is een speelse, blije pup en vermaakt zich best met de andere aanwezige honden en katten. Ze is nog te jong om in te kunnen schatten hoe groot ze uiteindelijk uit zal groeien.

Speelmaatje gezocht!

Eind januari zijn Valerie haar inentingen op orde en mag ze reizen. Mag ze dan bij jou thuis komen spelen?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Valerie

Vrolijke Valerie heeft spelen als grootste hobby. Dat lukte niet zo goed in de doos waarin ze gevonden zat, dus ze is blij om weer lekker rond te kunnen dartelen. Nu nog een huisje voor altijd waar ze al haar puppystreken kan uithalen.

Geslacht

Teef

Geboren

Oktober 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)