Troufa

Hondvriendelijk (wel dominant)

Gesteriliseerd

Vergeten verleden

Als een hond al lang in een shelter verblijft, wordt soms vergeten waar en hoe deze gevonden werd. Van Troufa is alleen bekend dat ze er zeker al 6 jaar verblijft. En omdat Troufa zo’n 8 jaar oud is, is de shelter haar wereld. Voor een viervoeter die zo van menselijke aandacht houdt, is er dus nog een hele andere mooie wereld te ontdekken. Mits ze die kans krijgt ..

Vragen om aandacht

Om dat beetje aandacht te krijgen waar ze zo naar verlangt, heeft Troufa inmiddels door dat ze een beetje bazig moet doen tegen haar kennelgenoten, zo komt ze vooraan te staan bij de verzorgers. Maar ook is ze lief, vrolijk en sociaal. In de shelter beschrijven ze haar als ‘mannelijk in de omgang’.

Wie helpt Troufa afslanken?

Al kan ze soms wat dominant uit de hoek komen, Troufa kan goed met andere honden. Ze is dol op mensen, maar het is onbekend hoe ze met kinderen is. Deze vrolijke dame is gesteriliseerd, meet 55cm hoog en de weegschaal geeft 28kg aan. Een beetje afslanken zal haar zeker geen kwaad doen. Ga jij lekker met haar wandelen?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Troufa

Dit is Troufa. Ze verblijft al 6 jaar in een shelter en dat is niet fijn voor een viervoeter die zo van aandacht houdt. Geef jij deze lieve dame een thuis met de liefde waar ze naar hunkert?

Geslacht

Teef

Geboren

Oktober 2012

Grootte

Middelmaat