Trixie

Kan met kinderen vanaf 6 jaar

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gesteriliseerd

25 AUGUSTUS 2021: EVEN VOORSTELLEN

Trixies verhaal is helaas een van 13 in een dozijn. Ze werd begin mei 2021 gevonden in een verlaten huis, in een dorpje vlakbij de stad Xanthi. Iemand had met de rescuers gebeld over een nestje pups, maar eenmaal ter plaatse vonden de vrijwilligers een moederhond met 5 levende pups en 1 dode. Waar de pup aan overleden is, was niet duidelijk.

Shelter in Xanthi

Het gezinnetje kreeg een plek in de shelter in Xanthi. Het is een vrij grote shelter waar zo’n 120 honden verblijven en een groepje vrijwilligers de hele dag in de weer zijn om de honden zo goed mogelijk te verzorgen. 

Trixie is een typische pup die speelt, dolt en op onderzoek uitgaat. Ze is vrolijk, vriendelijk en lief en heeft het zo best naar haar zin met haar moeder en nestgenoten. Maar ze is ondertussen alweer zo’n 5 maanden oud en het is echt tijd dat ze de shelter verruilt voor een echt thuis. 

Surprisepakket

De verwachting is dat Trixie zal uitgroeien tot een middelmaat. Maar bij pups moeten we dit altijd met een flinke korrel zout nemen, want het blijven suprisepakketjes. De ene pup blijft veel kleiner, terwijl een andere pup tegen alle verwachtingen in juist heel lang doorgroeit. Kortom: het kan nog alle kanten op!

Omdat wij de ervaring hebben dat de combinatie van hele jonge kinderen en pups veelal als erg zwaar wordt ondervonden door de baasjes, zoeken we huisjes waar eventuele kinderen ouder dan 6 jaar zijn.

Adoptant gezocht

Trixie is al helemaal klaar voor de reis, want alle vaccinaties zijn op orde en zodra er een baasje voor haar is kunnen we een plekje regelen op een vlucht of wegtransport naar Nederland. Kom jij deze mooie meid dan ophalen op het verzamelpunt? 

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Trixie

Wat een prachtige meid is Trixie. Het is toch niet te geloven dat ze nog geen baasje heeft gevonden?! Ze kan niet wachten om de show te stelen in Nederland. Wie haalt deze kanjer uit de shelter?

Geslacht

Teef

Geboren

Maart 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)