Tori

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Gesteriliseerd

Voorgeschiedenis

Wat doe je met een nest ongewenste puppy’s? In Griekenland hebben ze daar talloze wrede oplossingen voor. Degene die van Tori en zijn nestgenoten af wilde, gooide ze van een berg. Toen ze gevonden werden waren de arme beestjes er heel slecht aan toe en de vrijwilligers waren bang dat ze het niet zouden overleven. Alleen Tori en haar broertje Theo zijn letterlijk uit het dal geklommen. Na een tijd van intensieve zorg, verblijven broer en zus nu in een shelter. Daar worden ze goed gesocialiseerd met andere honden.

Tori is geschikt voor een gezin met kinderen en/of andere honden. De verwachting is dat de mooie meid uiteindelijk uitgroeit tot een middelmaat van 18 tot 22 kilo.

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Tori

Na een zware start, is Tori uitgegroeid tot een relaxte meid. Ze heeft bijzondere expressieve ogen, waar je alles in af kan lezen. Tori vindt het heerlijk om te knuffelen. Ze is niet druk, maar heeft een normale energie.

Geslacht

Teef

Geboren

Februari 2019

Grootte

Middelmaat