Tony

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Nog niet gecastreerd

17 MEI 2021: EVEN VOORSTELLEN

In de eerste week van mei werden vier pups aangetroffen aan de kant van een snelweg. Rescuers van Argos werden gebeld en zij haalden de vier teefjes daar weg. Gelukkig was er plaats bij een foster, die de meiden met liefde een plek aanbood.

Nog vier pups

Wat leek op een nest van vier, groeide binnen een dag uit tot maar liefst acht pups, want binnen 24 uur werden er meer pups op dezelfde plek langs de weg gevonden. Dit keer waren het vier reutjes die wel erg veel gelijkenis vertoonden. En zo werden de vermeende broertjes en zusjes herenigd.

Schattingen

De schatting is dat de pups ergens in februari geboren zijn. Gezien hun fluffy looks is het aannemelijk dat ze Griekse herderbloed in zich hebben. Een groot ras dat zeer loyaal, waaks en zelfstandig is. Of dit grut ook die karaktereigenschappen zal hebben en zo groot zal worden, is onmogelijk te voorspellen. Ze kunnen zich individueel ook heel verschillend ontwikkelen.

Karakters

Bij hun foster verblijven de pups in de tuin en in huis. Er zijn katten aanwezig, dus daar wennen ze alvast aan. Ze zijn nu nog zo kort in de opvang dat er nog niet zoveel te vertellen is over hoe elke pup zich gedraagt in de groep. Dit zal de komende tijd wat duidelijker worden. Tony lijkt in ieder geval een dapper ventje dat dol is op spelen met zijn nestgenootjes en … op eten.

Huisje gezocht!

Half juni heeft het achttal al hun vaccinaties gehad en mogen ze hun paspoort ontvangen. Wat zou het fijn zijn als er dan al een mandje voor ze klaarstaat in Nederland! Zet jij Tony zijn voerbakjes alvast klaar?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Tony

Eten, spelen, slapen; het staat allemaal op het verlanglijstje van Tony. Dit doet hij dan ook allemaal bij zijn Griekse foster thuis. Nog even en hij is toe aan een eigen huisje, mag hij dan bij jou komen wonen?

Geslacht

Reu

Geboren

Februari 2021

Grootte

Middelmaat/groot