Tito

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Ongecastreerd

Over Tito

Tito is met zijn broertje Simbi en zusje Fifi gevonden in Griekenland. Hij kan prima geplaatst worden in een gezin met kinderen en/of andere honden. De leuke jongen heeft nog geen kennis gemaakt met katten, maar gezien zijn prille leeftijd zal zo’n soort huisgenoot geen probleem zijn.

Leergierige toverbal

Veel mensen willen een pup van 8 weken, maar ook een wat oudere pup is prima op te voeden. Gelukkig maar, want deze stoere vent mag pas met 15 weken naar Nederland vliegen. Dit is in de wet zo geregeld, omdat de inentingen dan een goede bescherming geven. Tegen de tijd dat deze leukerd voet op Nederlandse bodem zet, kan hij wel eens helemaal veranderd zijn. Want Griekse honden zijn echte toverballen! Het is dus een verrassing hoe deze jongen uitgroeit. Dat geldt ook voor zijn uiteindelijke grootte.

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Tito

Dit is Tito, met zijn supervrolijke snoet. De knappe jongen zit met zijn broertje en zusje bij een Grieks gastgezin. Hij is daar hard aan het oefenen voor zijn leven als huishond in Nederland. Wie tovert dat warme mandje voor hem?

Geslacht

Reu

Geboren

Mei 2019

Grootte

Middelmaat (schatting)