Theo

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Gecastreerd

Voorgeschiedenis

Wat doe je met een nest ongewenste puppy’s? In Griekenland hebben ze daar talloze wrede oplossingen voor. Degene die van Theo en zijn nestgenoten af wilde, gooide ze van een berg. Toen ze gevonden werden waren de arme beestjes er zo slecht aan toe, dat de vrijwilligers er vanuit gingen dat ze het niet zouden overleven. Alleen Theo en zijn zusje Tori hebben het overleefd. Na een tijd van intensieve zorg, verblijven ze nu in een shelter. Daar worden ze goed gesocialiseerd met andere honden.

Karakter

De vriendelijke Theo is geschikt voor een gezin met kinderen en/of andere honden. De verwachting is dat hij zal uitgroeien tot een middelmaat van 20-25 kilo. Theo is gecastreerd.

De laatste nieuwtjes

 • JULI/AUG 2020: NOG STEEDS IN DE SHELTER ...

  Theo is inmiddels anderhalf jaar oud en stapje voor stapje leert hij om aan de lijn te lopen. Dat is wel even wennen, zo’n lijn om je nek! Maar voor een lekker snoepje wil hij best even zijn beste beentje voor zetten. Niet gek, voor zo’n eerste keer.

  Erop of eronder

  Anderhalf jaar betekent erop of eronder voor shelterhonden. De meeste viervoeters worden geadopteerd als pup, een aantal in de periode tot anderhalf jaar. Eenmaal jongvolwassen worden de kansen steeds kleiner. Het eeuwige shelterleven zonder liefhebbend baasje en fijne wandelingen hangt ook Theo boven het hoofd …

  Mooie leeftijd!

  En dat terwijl er zoveel pluspunten zijn: puppystreken zijn verleden tijd, alle scherpe tandjes zijn verwisseld en zijn energieniveau is bekend. Deze mooie jongen is uitgegroeid, er is al veel duidelijk over zijn karakter en is tegelijkertijd nog zo jong dat hij nog lang niet is uitgeleerd.

  Theo heeft zich in de shelter ontwikkeld als een lieve, aanhankelijke beer. Hij laat zijn zusjes de baas over hem spelen en gaat ook prima met andere reuen samen.

  Wie haalt hem naar Nederland voor een inburgeringscursus en geeft deze knappe jongen een toekomst als huishond?

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over

Dit is Theo. Een prachtige jongeman met een vriendelijke en rustige aard. Het is een serieuze vent die het heerlijk vindt om te rennen. Maar hij gaat nooit ver weg. Hij staat te popelen om zijn pootjes op Nederlandse bodem te laten rennen!

Geslacht

Reu

Geboren

Februari 2019

Grootte

Middelmaat