Theo

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Ongecastreerd

Voorgeschiedenis

Wat doe je met een nest ongewenste puppy’s? In Griekenland hebben ze daar talloze wrede oplossingen voor. Degene die van Theo en zijn nestgenoten af wilde, gooide ze van een berg. Toen ze gevonden werden waren de arme beestjes er zo slecht aan toe, dat de vrijwilligers er vanuit gingen dat ze het niet zouden overleven. Alleen Theo en zijn zusje Tori hebben het overleefd. Na een tijd van intensieve zorg, verblijven ze nu in een shelter. Daar worden ze goed gesocialiseerd met andere honden.

Karakter

De vriendelijke Theo is geschikt voor een gezin met kinderen en/of andere honden. De verwachting is dat hij zal uitgroeien tot een middelmaat van 20-25 kilo. Binnenkort wordt hij gecastreerd.

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over

Dit is Theo. Een prachtige jongeman met een vriendelijke en rustige aard. Het is een serieuze vent die het heerlijk vindt om te rennen. Maar hij gaat nooit ver weg. Hij staat te popelen om zijn pootjes op Nederlandse bodem te laten rennen!

Geslacht

Reu

Geboren

Februari 2019

Grootte

Middelmaat