Thea

Al in Nederland

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Gesteriliseerd

Te rustig en onopvallend?

Thea is door een Griekse man gevonden en uiteindelijk naar de shelter gebracht. Hier wacht ze alleen in een kennel totdat iemand haar een kans geeft. En dit duurt alweer een tijdje. Misschien is ze te rustig en te onopvallend en lopen potentiële baasjes zo aan haar voorbij.

Aanhankelijke viervoeter

Eenmaal uit haar kennel, verandert Thea in een energieke viervoeter. Ze geniet van het uitje en vindt het duidelijk heerlijk om met mensen te wandelen. In het begin trekt ze uit enthousiasme erg aan de lijn, maar als de meest adrenaline eruit is, kijkt ze voortdurend naar haar tweebenige metgezellen en is altijd in voor een knuffel. 

Ook andere honden kunnen rekenen op een vriendelijke benadering en elke soortgenoot die ze tegenkomt krijgt een lik over de neus. Orestis, die ook bij ons ter adoptie is(en inmiddels geadopteerd!), is haar beste speelkameraad. Samen hebben ze de grootste lol en spelen ze heel wat af, waarna Thea vaak even een rustmomentje pakt om bij te komen van alle vrolijkheid. 

Een kans

Thea zit inmiddels alweer een tijdje in de shelter en tot nu toe is er weinig animo voor haar. Dat terwijl ze zo’n ontzettende leukerd is. Geef jij Thea een gouden kans?

De laatste nieuwtjes

 • 2 APRIL 2021: POOTJES OP NEDERLANDSE BODEM

  Sinds 15 maart is Thea in Nederland! Dat is natuurlijk flink wennen voor deze dame, na een leven in een shelter. Ze vindt het in ieder geval prettig dat ze bij soortgenoten zit waar ze het een en ander bij af kan kijken.

  Inburgeren

  Ze pakt het Nederlandse leven goed op. Ze loopt keurig aan de riem, is zindelijk, gaat prima met andere honden en is al gewend aan huiselijke geluiden. Ze is niet extreem angstig en bezoek vindt ze ook prima.

  Herder

  Thea is echt een ‘herdertype’; ze houdt alles in de gaten. Ze is rustig in huis en slaapt gewoon beneden, je hoort haar niet. Ze heeft wel een bench maar die staat open en daar doet ze af een slaapje in. Alleen blijven moet opgebouwd worden, dat vindt ze nog wat moeilijk.

  Match gezocht

  Ze zou perfect passen bij een sportief (evt wat ouder) stel met ervaring die graag en lang wandelen. Kinderen vindt ze op dit moment nog spannend, dus zal ze zich waarschijnlijk het beste thuis voelen bij mensen zonder kinderen. Een andere hond is zeker een pre.

  Wil jij Thea een fijn huisje geven? Dan wil ze je graag ontmoeten!

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Thea

Ontmoet Thea, die na jaren in een shelter sinds kort in Nederland is. Ze is graag in het gezelschap van andere honden en ook mensen kunnen rekenen op haar genegenheid, ze knuffelt graag en vindt het heerlijk om samen erop uit te gaan.

Geslacht

Teef

Geboren

September 2016

Grootte

Middelmaat