Sven

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Ongecastreerd

Over Sven

Op dit moment verblijft de leuke Sven in een shelter, waar hij goed gesocialiseerd wordt met andere honden. Tot nu toe gaat dat erg goed; de kleine grapjas vertoont geen dominant gedrag. Sven is niet de slimste en vrij onhandig, waardoor hij zijn verzorgsters steeds aan het lachen maakt. Aan de andere kant is de clown wel leergierig. Hij pakt het verbazend snel op hoe hij aan de riem moet lopen.

Zodra er een huis in Nederland gevonden wordt, verhuist Sven naar een Grieks gastgezin. In augustus 2019 wees de weegschaal 13 kilo aan. De verwachting is dat hij een grote hond van ongeveer 30 kilo zal worden.

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Sven

Dit is Sven. Een grote grappenmaker die iedereen aan het lachen krijgt. Hij was pas twee weken oud, toen hij met zijn zusje Dawn werd gevonden in een vuilnisbak. Ze zijn met de fles grootgebracht. Sven is een sociale vent die dol is op aandacht en knuffelen.

Geslacht

Reu

Geboren

April 2019

Grootte

Groot