Steven

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Ongecastreerd

Voorgeschiedenis

Toen Steven in een dorp gevonden werd, was hij zwaar ondervoed. De arme jongen was zo verzwakt dat hij niet meer wilde eten en drinken. Met goed zorg is hij ondertussen weer helemaal aangesterkt. Inmiddels verblijft hij in een shelter.

Karakter

De mooie viervoeter is ongeveer 58 cm hoog en weegt 22 kilo. Steven is geschikt voor een gezin met kinderen en/of andere huisdieren. Binnenkort wordt hij gecastreerd.

Goede match

Elke hond heeft recht op een thuis, toch? Jammer genoeg worden vooral pups geadopteerd, terwijl de meeste volwassen honden in Griekenland achterblijven. Terwijl een wat oudere hond veel meer zekerheid geeft op een goede match. Neem nu deze mooie jongen. We weten hoe groot hij is, welk karakter hij heeft, sterke en zwakke punten etc. Kortom: met deze vent weet wat je in huis haalt. Pups zijn echte toverballen qua grootte, vacht en karakter. Deze lieverd heeft alleen zijn charme om jou mee te betoveren.

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Steven

Dit is Steven. Een prachtige golden boy met een rustig en vriendelijk karakter. Beleefd als hij is, laat hij eerst de andere honden eten voordat hij zelf begint. Steven is niet heel actief of speels. Hij zit graag rustig om zich heen te kijken.

Geslacht

Steven

Geboren

Maart 2018

Grootte

Middelmaat