Spithas – Gereserveerd

Spithas - Gereserveerd

Spithas j22w15-10

Over Spithas

Honden zijn geen cadeautjes om te geven, maar een geschenk om te hebben! Zo ook Spithas, die volgens zijn rescuer de makkelijkste hond is die ze ooit heeft meegemaakt. Wil jij zelf ervaren hoe leuk hij is?

Geslacht: Reu
Geboren: Juni 2021
Grootte: Middelmaat (schatting)

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Gecastreerd

22 APRIL 2022: EVEN VOORSTELLEN

Ongewenst cadeautje

In de zomer van 2021 beviel een Australische herdershond van een aantal pups. De vader is, zoals vaak het geval in Griekenland, onbekend. Meer dan eens belanden zulke ongewenste pups op een stille dumpplek ergens in de bergen, in een vuilcontainer, of nog erger … Spithas had dan in ieder geval nog een beetje geluk. Hij werd weggegeven, waarschijnlijk aan iemand die dacht dat Spithas wel een leuk cadeautje was voor zijn kinderen. 

Kleine pups zijn leuk en schattig, maar ze groeien, gaan puberen en blijken ineens toch wat meer aandacht en opvoeding te eisen dan gedacht. In dat soort gevallen belanden de puberende pups vaak op straat en moeten zichzelf maar zien te redden. 

Spithas had dit lot ook kunnen ondergaan toen zijn eigenaar in de winter van 2021 besloot dat hij de hond niet meer wilde … Maar wederom had Spithas iets meer geluk. Hij werd door zijn eigenaar bij de shelter gebracht, hij hoefde in ieder geval niet de straat op!

Onvoorwaardelijke liefde

Zijn naam is goed gekozen. Spithas betekent vonk of sprankeling. In de shelter heeft hij al snel alle harten voor zich gewonnen met zijn stralende persoonlijkheid. Zijn rescuer noemt hem de makkelijkste hond die ze ooit heeft meegemaakt. Hij is sociaal naar alle honden en speelt graag met kinderen van alle leeftijden. Hoewel hij nog niet is getest met katten, vertrouwt zijn rescuer erop dat hij daar ook sociaal mee om zal gaan.

Spithas heeft een lief en zachtaardig karakter. Hij is slim en een grappenmaker. Een echte familiehond en een perfect maatje voor een gezin met kinderen. Hij luistert goed, loopt netjes aan de lijn en is een aanhankelijke knuffelaar. Zijn toekomstige baasje krijgt aan Spithas een hele loyale vriend voor het leven. Een schaduw van 50 cm hoog en ongeveer 25 kilo aan liefde op pootjes.

Ben jij op zoek naar onvoorwaardelijke liefde op 4 pootjes, dan is Spithas de ware voor jou!

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Spithas (Gereserveerd)

Honden zijn geen cadeautjes om te geven, maar een geschenk om te hebben! Zo ook Spithas, die volgens zijn rescuer de makkelijkste hond is die ze ooit heeft meegemaakt. Wil jij zelf ervaren hoe leuk hij is?

Geslacht

Reu

Geboren

Juni 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)