Sparkle

Sparkle

Sparkle j22w9-1

Over Sparkle

Dit is Sparkle, een sprankelend meisje met een heerlijk fluffy uiterlijk. Ze is samen met haar nestgenootjes gevonden op een koud winters plein in Argos. Inmiddels zit ze warm en veilig in een foster home, maar dit is een tijdelijk plekje. Geef jij haar een fijn thuis?

Geslacht: Teef
Geboren: November 2021
Grootte: Middelmaat/groot (schatting)

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Nog niet gesteriliseerd

8 MAART 2022: EVEN VOORSTELLEN

Inwoners van het Griekse Argos vonden Sparkle samen met haar nestgenoten in de buurt van een plein in het centrum. Het was januari, hartje winter en koud. De winters in Griekenland kunnen bar zijn. De pups hadden behoefte aan aandacht en warmte. Die kregen ze gelukkig toen de rescuers een belletje ontvingen en ze vervolgens meenamen naar een warm en veilig plekje. Ze verblijven nu bij een gastgezin, waar ze zich prima vermaken met elkaar en met hun ontdekkingstocht in en om het huis.

Sprankelende meid

Sparkle doet haar naam eer aan: ze is een sprankelend en nieuwsgierig meisje met aandacht voor alles om haar heen. Ze treedt de wereld open tegemoet en is altijd in voor aandacht en een knuffel. Lekkere hapjes is ze gek op, wat niet verwonderlijk is als je voorheen moest knokken voor je kostje op straat. Ze vindt het heerlijk om te spelen, is erg leergierig en lijkt dingen snel op te pakken. Mensen, honden, katten; ze vindt het allemaal even gezellig.

Wollige verrassingsmix

Over hoe Sparkle zich verder zal ontwikkelen is nog niet veel te zeggen, want ze is nog zo jong. Haar karakter en ook haar uiterlijk, vaak een verrassende ‘mix’, moeten zich nog verder vormen. Wat zeker is dat deze hartendief een prachtig meisje gaat worden. Een ruwe schatting is dat Sparkle uit zal groeien tot een flinke middelmaat.

Gezien haar wollige, fluffy uiterlijk is het goed mogelijk dat ze Griekse herdergenen in zich heeft. Een groot ras dat loyaal, waaks en zelfstandig is. Of Sparkle en haar nestgenootjes ook die karaktereigenschappen hebben en zo groot worden, is nu nog onmogelijk te voorspellen. Ze kunnen zich individueel ook heel verschillend ontwikkelen.

Thuis gezocht!

Eind maart is Sparkle klaar voor de reis naar een nieuw thuis. Ontvang jij dit sprankelende meisje met open armen?

De laatste nieuwtjes

  • 18 mei 2022: Een extra speelmaatje
TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Sparkle

Dit is Sparkle, een sprankelend meisje met een heerlijk fluffy uiterlijk. Ze is samen met haar nestgenootjes gevonden op een koud winters plein in Argos. Inmiddels zit ze warm en veilig in een foster home, maar dit is een tijdelijk plekje. Geef jij haar een fijn thuis?

Geslacht

Teef

Geboren

November 2021

Grootte

Middelmaat/groot (schatting)