Skylos

Skylos

Skylos Chanel j23w8-1

Over Skylos

Een lieve, rustige, gevoelige en iets onzekere hond wiens staartje als een propeller rondgaat zodra ze haar baasjes ziet. Zo wordt Skylos omschreven door haar huidige baasjes. Laat jij haar opstijgen van geluk als jij haar nieuwe baasje wordt?

Geslacht: Teef
Geboren: September 2016
Grootte: Kleine middelmaat

Kindvriendelijk

Kan niet met alle honden

Niet getest met katten

Gesteriliseerd

Al in Nederland

25 FEBRUARI 2023: EVEN VOORSTELLEN

Zo’n 2 jaar geleden zette Skylos -voorheen Chanel genoemd- na een zwaar en bewogen Grieks straatleven poot op Nederlandse bodem. Midden in de corona pandemie sloot haar gezin Skylos in de armen. De coronaperiode met bijkomende lockdowns had voor Skylos veel voordelen: de baasjes en de kinderen uit het gezin waren altijd thuis, er kon volop gewandeld en geknuffeld worden en ook gingen ze vaak eropuit met de auto. Skylos kreeg alle aandacht die ze maar kon wensen, ze genoot ervan! 

Toch hebben al deze leuke voordelen ook wat nadelen met zich meegebracht, vooral sinds het leven er na corona weer anders uitziet … Skylos heeft moeite met alleen thuisblijven. Haar baasjes waren immers altijd thuis dus heeft ze nooit echt geleerd en kunnen ervaren hoe het is om eventjes alleen te zijn. Visite kwam nagenoeg niet langs tijdens de lockdowns, waardoor Skylos wat gereserveerd kan reageren tegen vreemden. Ze is een ‘kat-uit-de-boom-kijker’ en wil graag op eigen tempo kennismaken met bezoekers.

Behalve bij jonge pups en voor haar bekende honden, vindt Skylos de ontmoetingen met andere, onbekende, honden best spannend. Ze is wat reactief en ze kan soms van zich laten horen. Dit is met begeleiding nog wat om te buigen waardoor zij zelf in de toekomst ook meer relaxter andere honden tegemoet kan lopen. 

JAGER MET HOUDINI KWALITEITEN…

Skylos heeft het uiterlijk, en de werkzame neus, van een jachthonden mix. Een spoor heeft ze heel snel te pakken en ze volgt dit dan ook moeiteloos. Daarnaast gaat ze de uitdaging niet uit de weg om op eigen houtje eropuit te gaan. Een tuin wordt daarom door haar goed onderzocht op mogelijke avontuurlijke gaten in omheining. 

Skylos is een kleurrijke, kindvriendelijke dame van middelbare leeftijd met vele kwaliteiten. Wandelen, snuffelen, zonnebaden, knuffelen en autorijden zijn haar favoriete bezigheden. Nu nog een ervaren baasje vinden met dezelfde liefhebberijen … Ga jij met Skylos het avontuur aan voor de tweede helft van haar leven?

Om Skylos sneller kans te geven op haar tweede start in het leven, hebben wij de adoptiebijdrage voor Skylos gehalveerd naar € 175.

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Skylos

Een lieve, rustige, gevoelige en iets onzekere hond wiens staartje als een propeller rondgaat zodra ze haar baasjes ziet. Zo wordt Skylos omschreven door haar huidige baasjes. Laat jij haar opstijgen van geluk als jij haar nieuwe baasje wordt?

Geslacht

Teef

Geboren

September 2016

Grootte

Kleine middelmaat