Sky

Sky

Sky (Caramel) j23w3-3c

Over Sky

Vrolijk, energiek en aanhankelijk, Sky is het allemaal. Door verdrietige omstandigheden is ze op zoek naar een nieuw huisje. Geef jij haar de aandacht die ze verdient?

Geslacht: Teef
Geboren: mei 2020
Grootte: Kleine middelmaat

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Gesteriliseerd

Al in Nederland

23 JANUARI 2023: EVEN VOORSTELLEN

Wat had ze een mooi plekje gevonden, deze lieve Sky. Van de Griekse straat, via een shelter, werd ze met 5 maanden oud warm onthaald door een Nederlands gezin. Ze werd beste maatjes met de kinderen en knuffelde erop los met haar adoptie-ouders. Het duurde niet lang tot Sky haar inburgeringsdiploma op zak had.

Alleen thuis

Hoe verdrietig dat het fijne gezin veranderde in een gebroken gezin, waardoor Sky ineens veel alleen thuis moet zijn. Lange tijd was er hoop dat deze situatie zou verbeteren, maar helaas is dit niet gelukt. Voor het welzijn van lieve Sky wordt ze daarom nu voor herplaatsing aangeboden.

Vrolijke knuffelkont

Sky is een heerlijk meisje. Bij onbekenden kijkt ze eerst even de kat uit de boom, maar als ze je vertrouwt zoekt ze graag toenadering. Ze houdt namelijk ontzettend van aandacht, knuffels en kusjes. Het gezin telt 3 jonge kinderen waar ze dol op is. Samen spelen en lekker gek doen, Sky vindt het geweldig.

De basiscommando’s ‘zitten’, ‘af’ en ‘blijf’ heeft Sky goed geleerd, net als het lopen aan de riem. Maar het liefst rent ze lekker vrij in een veilig losloopgebied, waar ze graag speelt met andere honden van bescheiden formaat. Met haar jachtinstinct zit het wel goed: krijgt ze een duif of eend in het vizier, dan rent ze er fanatiek even achteraan.

Makkelijke huisgenoot

Met de juiste dosis aandacht, wandelingen en speelmomenten, is Sky een makkelijke huisgenoot. Post en bezoekers worden door haar aangekondigd, maar daarna is haar taak volbracht en mogen haar baasjes het verder regelen.

De meetlat komt bij Sky ongeveer tussen de 40 en 45cm uit, waarmee ze in de categorie kleine middelmaat valt.

Ander huisje

Kortom: Sky is een leuke, jonge viervoeter die door grote pech een ander fijn huisje zoekt. Bij lieve baasjes die haar verwennen met knuffels, wandelingen en veel aandacht, en die er rekening mee houden dat ze tijd nodig heeft om te wennen. Geef jij Sky een fijn stabiel thuis?

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Sky

Vrolijk, energiek en aanhankelijk, Sky is het allemaal. Door verdrietige omstandigheden is ze op zoek naar een nieuw huisje. Geef jij haar de aandacht die ze verdient?

Geslacht

Teef

Geboren

mei 2020

Grootte

Kleine middelmaat