Simca

Kindvriendelijk

Vriendelijk met andere dieren

Gesteriliseerd

Voorgeschiedenis

Simca is met haar zus bij een ziekenhuis in Xanthi gevonden. Ze was erg dun, hongerig en rilde van de kou. Sindsdien verblijft ze in een kleinschalige shelter.

Karakter

De mooie Simca heeft een gemiddeld energieniveau. Ze kan zowel alleen als bij andere dieren worden geplaatst en ze is geschikt voor een gezin met kinderen.

De pubertijd voorbij

Mensen willen vaak een hond die nog te vormen is, zoals een pup. Jammer genoeg is deze lieve dame al wat ouder. Jammer?! Helemaal niet, het is juist fijn dat ze de pubertijd voorbij is. Want met deze mooierd weet je precies wat je in huis haalt. Haar karakter is al gevormd, we weten hoe groot ze is en wat haar sterke en zwakke punten zijn. En ze kan nog heel veel leren. Ben jij op zoek naar een hond zoals zij? Wacht niet langer, deze knappe verschijning heeft haar koffertje al gepakt.

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Simca

Echt klein is Simca niet, toch wordt ze tot nu over het hoofd gezien door potentiële baasjes. En dat terwijl ze zo’n lieverd is. Haar verzorgsters hebben een zwak voor deze vriendelijke en rustige viervoeter. Ze is ook zo makkelijk in de omgang!

Geslacht

Teef

Geboren

April 2018

Grootte

Grote middelmaat