Simbi

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Ongecastreerd

Over Simbi

Simbi is samen met zijn broertje Tito en zusje Fifi gevonden. Op dit moment verblijft hij in een Grieks gastgezin. Het is een schattige jongen die prima op zijn plek zal zijn in een gezin met kinderen en/of andere honden. Katten zijn hem onbekend, maar dit zal gezien zijn jonge leeftijd geen probleem zijn. Hij weegt nu (augustus 2019) rond de vier kilo. De verwachting is dat hij zal uitgroeien tot een middelmaat.

Verrassing

Hoe jonger de hond, hoe groter de verrassing hoe hij uitgroeit. Want onze Griekse viervoeters zijn mixjes van van alles en nog wat. Soms is de moeder bekend, de vader bijna nooit. Maar dan nog is het koffiedik kijken wat er voor voorouders in het spel zijn. Daarom zijn schattingen van de uiteindelijke maat écht vermoedens. Wil je zeker zijn van de grootte? Kijk dan bij onze oudere honden. Ook over het karakter is dan al veel te

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Simbi

Poseren kan deze knappe Simbi als de beste! Hij droomt dan ook stiekem over een mooie toekomst in Nederland. Daar laat hij zijn mooiste glimlach voor zien. Is dit schatje niet om op te vreten?

Geslacht

Reu

Geboren

Mei 2019

Grootte

Middelmaat