Sara

Kan met kinderen vanaf 6 jaar

Hondvriendelijk

Katten onbekend

Nog niet gesteriliseerd

8 APRIL 2021: EVEN VOORSTELLEN

In het Griekse dorp Alexandroupolis zocht een hoogzwangere straathond een veilig plekje voor de geboorte van haar pups. Ze vond een plastic hondenhuisje dat leeg was. Daar kwamen afgelopen januari Sara, Mara en Lea ter wereld.

Ontdekt

Het gezinnetje werd gezien door een meisje dat besloot ze regelmatig te voeren. Maar ze was niet de enige die van de moeder met haar drie dochters afwist, ook de eigenaren van de hond waar het hondenhuis voor bedoeld was, ontdekten ze. En die waren bepaald niet blij.

To the rescue

Het gerucht dat deze mensen van het prille gezinnetje af wilde, bereikte een rescuer in een ander dorp. Zij bedacht zich geen moment en het lukte haar de afspraak te maken dat ze mochten blijven zolang de pups nog melk dronken, en dat zij ze daarna op zou halen. Nu worden ze in een tuin opgevangen waar ook andere honden verblijven.

Leuke Sara

Sara heeft een geweldige mix aan kleuren en een ruwharige vacht. Haar zelfverzekerdheid maakt haar de dapperste van de drie, ze neemt graag de leiding, is vrolijk en dol op menselijk contact. Op dit moment weegt Sara zo rond de 6kg. Het lijkt erop dat ze zeker wel zal uitgroeien tot een flinke middelmaat, maar dit blijft altijd maar een schatting.

Huisje gezocht!

Na 8 mei zijn alle vaccinaties op orde en mogen de zusjes hun paspoort in ontvangst nemen. Zet jij een mandje voor Sara klaar?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Sara

Vrolijke Sara verblijft nu in een Griekse tuin. Daar heeft ze het nu nog heel gezellig met haar zusjes, maar de wereld lonkt. Nog even en dan richt ze haar zelfverzekerde blik op buiten, klaar om op avontuur te gaan. Neem jij haar mee?

Geslacht

Teef

Geboren

Januari 2021

Grootte

Grote middelmaat (schatting)