Sabrina

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Gesteriliseerd

Kan met katten

Trouwe huisgenoot

Er zijn heel veel zwerfhonden in Griekenland en een handvol hondenliefhebbers die echt willen helpen. Sabrina en haar pups hadden het geluk dat ze zo’n dierenvriend tegen het lijf liepen. Ze kregen een tijdelijk plekje in huis waar Sabrina zich ontwikkelde als een trouwe huisgenoot.

Weer op straat?

Nadat bijna al haar pups een baasje hadden gevonden, was het de bedoeling dat Sabrina zelf zou mogen blijven. Dit lijkt helaas anders te lopen. Door financiële problemen moet het huis verkocht worden en dreigen alle opgevangen viervoeters weer op straat te belanden.

Gezelschapsdier

Sabrina is een rustige senior met een vredelievende aard. Ze zoekt graag het gezelschap van mensen op en houdt van aandacht. Ze is makkelijk in de omgang, ook met katten en andere honden, en heeft geleerd aan de riem te lopen. Deze lieve dame is nog geen 50cm hoog en wordt geschat op zo’n 18kg zwaar.

Sabrina hoopt op een nieuwe kans in een fijn huishouden. Stel jij de toekomst van deze lieve senior veilig?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Sabrina

Sabrina is gered van de straat, een plek waar ze niet thuishoort. Door omstandigheden dreigt deze mensgerichte senior daar weer terecht te komen. Mag ze bij jou komen wonen?

Geslacht

Teef

Geboren

April 2010

Grootte

Middelmaat