Sabrina – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Gesteriliseerd

Kan met katten

Trouwe huisgenoot

Er zijn heel veel zwerfhonden in Griekenland en een handvol hondenliefhebbers die echt willen helpen. Sabrina en haar pups hadden het geluk dat ze zo’n dierenvriend tegen het lijf liepen. Ze kregen een tijdelijk plekje in huis waar Sabrina zich ontwikkelde als een trouwe huisgenoot.

Weer op straat?

Nadat bijna al haar pups een baasje hadden gevonden, was het de bedoeling dat Sabrina zelf zou mogen blijven. Dit lijkt helaas anders te lopen. Door financiële problemen moet het huis verkocht worden en dreigen alle opgevangen viervoeters weer op straat te belanden.

Gezelschapsdier

Sabrina is een rustige senior met een vredelievende aard. Ze zoekt graag het gezelschap van mensen op en houdt van aandacht. Ze is makkelijk in de omgang, ook met katten en andere honden, en heeft geleerd aan de riem te lopen. Deze lieve dame is nog geen 50cm hoog en wordt geschat op zo’n 18kg zwaar.

Sabrina hoopt op een nieuwe kans in een fijn huishouden. Stel jij de toekomst van deze lieve senior veilig?

De laatste nieuwtjes

 • 6 AUGUSTUS 2020: ONZEKER VOORUITZICHT

  Omdat het huis nog niet is verkocht, woont Sabrina nog steeds bij de vrouw die haar indertijd van straat haalde. Huizenkopers kunnen zich echter elk moment aandienen en dit maakt haar toekomst erg onzeker. 

  Levenslust 

  Ondanks dat ze niet de jongste meer is, is Sabrina nog steeds een fleurige hond. Haar leeftijd zijn maar jaren op een kalender en ze geniet nog volop van aandacht en wandelingetjes. ‘Een oudje vol levenslust’, zo noemt de rescuer haar liefkozend.  Recent is ze getest op de Middellandse Zeeziektes leishmania, ehrlichia, babesia, anaplasma en hartworm. De testresultaten waren negatief.

  Alles is bekend

  In tegenstelling tot een puppy, weet je bij Sabrina precies waar je aan toe bent. Haar karakter is door de jaren gevormd en al met al is ze een rustige, vriendelijke en zachtaardige dame die nog veel kan leren. Ze zou het heel goed kunnen doen in een gezin (met of zonder andere dieren), of als gezelschap voor een ouder stel of alleenstaande. 

  Oproep

  Het is op dit moment niet te zeggen hoe lang Sabrina nog op haar huidige adresje kan blijven en dus zou een permanent thuis voor iedereen een grote opluchting zijn. Wie maakt een einde aan Sabrina’s onzekere toekomst en overstelpt haar met aandacht en liefde? Ze is het zo waard.

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Sabrina

Sabrina is gered van de straat, een plek waar ze niet thuishoort. Door omstandigheden dreigt deze mensgerichte senior daar weer terecht te komen. Mag ze bij jou komen wonen?

Geslacht

Teef

Geboren

April 2010

Grootte

Middelmaat