Russel

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Nog niet gecastreerd

AUGUSTUS 2021: EVEN VOORSTELLEN

Waar menig Hollander vertederd en bezorgd zou zijn, is het merendeel van de Griekse bevolking geïrriteerd en onverschillig wanneer ze geconfronteerd wordt met het zoveelste achtergelaten nest puppy’s. De makkelijkste manier om er vanaf te komen is door een plaatselijke rescuer te bellen.

Russel en co

Russel is 1 van de 5 viervoetertjes die op deze manier een tijdelijk dak boven hun hoofd hebben gekregen bij een foster. Zo zijn ze in ieder geval gered van het gevaarlijke straatleven in de stad Argos. Voor een shelter zijn ze nu nog te jong, dus mogen ze genieten van een huiselijk leven en worden ze meteen gesocialiseerd met andere soortgenoten en katten.

Enthousiaste jongen

Het grut is nu naar schatting zo’n 2 maanden oud. Te vroeg om zeker te zijn van karaktertrekken, maar hun foster ziet wel wat verschillen. Het staartje van Russel maakt overuren. Hij is een kleine stuiterbal dat zo in je armen springt voor een lekkere knuffel.

Pakketje vrolijkheid aangeboden

Met een leeftijd van 15 weken – dat zal zo rond half november zijn – hebben deze rakkers alle inentingen gehad die nodig zijn om de grens over te mogen. Mag Russel dan jouw huis komen opvrolijken?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Russel

Russel houdt van het leven! Enthousiast danst hij in het rond, terwijl zijn staartje niet stopt met bewegen. Hij is een kleine dondersteen die overal mee weg komt. Huppel jij met hem mee op wandelingen in ons kikkerlandje?

Geslacht

Reu

Geboren

Augustus 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)