Russel

Russel

Russel j22w10-6

Over Russel

Russel houdt van het leven! Enthousiast danst hij in het rond, terwijl zijn staartje niet stopt met bewegen. Hij is een kleine dondersteen die overal mee weg komt. Huppel jij met hem mee op wandelingen in ons kikkerlandje?

Geslacht: Reu
Geboren: Augustus 2021
Grootte: Middelmaat (schatting)

Gedrag met kinderen onbekend

Hondvriendelijk

Kan met katten

Nog niet gecastreerd

28 MAART 2022: EVEN VOORSTELLEN

Waar menig Hollander vertederd en bezorgd zou zijn, is het merendeel van de Griekse bevolking geïrriteerd en onverschillig wanneer ze geconfronteerd wordt met het zoveelste achtergelaten nest puppy’s. De makkelijkste manier om er vanaf te komen is door een plaatselijke rescuer te bellen.

Russel en co

Russel is 1 van de 5 viervoetertjes die op deze manier een tijdelijk dak boven hun hoofd hebben gekregen. De eerste maanden bij een Griekse foster en daarna in een kleinschalig shelter. Zo zijn ze in ieder geval gered van het gevaarlijke straatleven in de stad Argos.

Enthousiaste jongen

Van de vijf pups zijn alleen Russel en broer Casper nog niet geadopteerd. Uiterlijk lijken ze veel op elkaar, maar sociaal gezien heeft Russel een voorsprong. Zijn staartje maakt overuren en hij is heel leergierig. Hij is een kleine stuiterbal dat zo in je armen springt voor een lekkere knuffel. Een bezoekje aan de dierenarts vond hij maar wat gezellig.

Met zeven maanden oud is Russel net een tikkie kleiner dan zijn broer, maar beide jongens zullen naar alle waarschijnlijkheid niet groter worden dan een kleine middelmaat. Al kunnen die Griekse mixjes nog steeds verrassen met een groeispurt, dus maatgaranties kunnen we helaas niet geven.

Pakketje vrolijkheid aangeboden

Deze rakkers hebben alle inentingen gehad die nodig zijn om de grens over te mogen. Mag Russel jouw huis komen opvrolijken?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Russel

Russel houdt van het leven! Enthousiast danst hij in het rond, terwijl zijn staartje niet stopt met bewegen. Hij is een kleine dondersteen die overal mee weg komt. Huppel jij met hem mee op wandelingen in ons kikkerlandje?

Geslacht

Reu

Geboren

Augustus 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)