Rudi – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gecastreerd

24 AUGUSTUS 2021: EVEN VOORSTELLEN

Afgelopen juni zag een vrijwilliger een klein hondje ronddwalen in de Atheense straten. Hij zag er gezond en weldoorvoed uit. Met het idee dat hij waarschijnlijk was kwijtgeraakt, haalde ze hem van de straat en zette ze een oproep op social media. Niemand reageerde.

Naar een shelter

Inmiddels zijn er een paar maanden verstreken en brengt Rudi zijn tijd door in een kleinschalig shelter. Hij deelt daar een verblijf met 3 volwassen honden, wat hij prima vindt. Hij is dan ook begaafd met geweldige sociale skills. En niet alleen met honden, ook met alle mensen – groot en klein – wil hij graag vriendjes maken.

Makkelijke jongen

Rudi wordt omschreven als een evenwichtige, vriendelijke jongen die makkelijk in de omgang is. Hij springt graag op je schoot voor een knuffel en heeft een staartje dat overuren maakt. Hij speelt met alle honden, ook pups, en is een natuurtalent als fotomodel.

Valentijn

De dierenarts denkt dat Rudi zo rond half februari geboren is en heeft Valentijnsdag in zijn boekje gezet. Dat past goed bij deze charmeur. Hij is niet met katten getest, maar gezien zijn leeftijd en makkelijke karakter zal hij daar prima mee samen kunnen leven. Natuurlijk is hij nog jong en zal zijn uiteindelijke karakter nog moeten vormen.

Rudi weegt nu zo’n 5kg en is ongeveer 25cm hoog. Hij zal waarschijnlijk de 30cm halen, maar dat zal de tijd uitwijzen. Vanwege zijn jonge leeftijd en gezonde voorkomen, is hij niet getest op de Middellandse Zeeziektes.

Wie geeft deze olijke gozer een fijn huisje in Nederland?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Rudi

Wat een leuk ventje, deze Rudi. Hij vindt iedereen en alles leuk en heeft ook nog eens een handzaam formaat. Word jij zijn maatje voor altijd?

Geslacht

Reu

Geboren

Februari 2021

Grootte

Klein (schatting)