Roxy

Roxy - Tijdelijk niet beschikbaar

Roxy j22w32-1

Over Roxy

Mooie Roxy is op zoek naar een fijn, nieuw thuis. De huidige gezinssituatie met 4 kleine kinderen geeft haar te veel stress. Geef jij deze lieve meid een rustig plekje en steun bij de dingen die ze spannend vindt? Dan geeft Roxy jou onvoorwaardelijke vriendschap, eindeloos wandelen, spelen en knuffelen. Als dat geen goede deal is!

Geslacht: Teef
Geboren: November 2019
Grootte: Middelmaat

Kan niet met kinderen

Kan niet met alle honden

Kan niet met katten

Gesteriliseerd

12 AUGUSTUS 2022: EVEN VOORSTELLEN

Voorgeschiedenis

Roxy (toen nog Melissa) werd in december 2019 samen met haar broertje en moeder gevonden en in veiligheid gebracht bij een Grieks gastgezin. De lieve pup had de looks van haar moeder en had veel weg van een Labrador Retriever. Al vrij snel ‘viel’ een Nederlands gezin voor haar en in februari 2020 kwam Roxy aan op het vliegveld waar haar nieuwe baasjes haar met open armen ontvingen.

De kleine meid had al snel haar plekje gevonden in het gezin met (toen) 3 jonge kinderen. Er werd veel gespeeld, geknuffeld en gewandeld. En ook de kring van hondenvriendjes breidde zich snel uit.

Roxy groeide op tot een prachtige, elegante dame, die ook nog eens heel slim bleek te zijn en dingen ontzettend snel oppikt. Ze luistert goed, is gek op spelletjes en blinkt uit in Agility. Kijk maar eens naar het filmpje.

Huidige situatie

Roxy is inmiddels bijna 3 jaar en is een ontzettend lieve en loyale hond voor haar baasjes en ook nog eens een enorme knuffelaar. Ze ziet het als haar taak om de mensen die ze kent in de gaten te houden en te beschermen. En daar wringt het ook. Nieuwe mensen zijn spannend en kleine kinderen al helemaal. Dit geldt ook voor andere honden; met de honden die ze kent, kan ze heerlijk spelen, maar naar onbekende honden wil ze nog wel eens uitvallen.

Na een aantal voorvallen met happen naar de eigen kinderen en buurtkinderen, vinden de adoptanten het te riskant en hebben zij het moeilijke besluit moeten nemen om een ander huisje voor Roxy te zoeken. Zij zijn ook van mening dat Roxy beter verdient. Een rustig plekje zonder te veel prikkels en een geduldige, nuchtere baas die Roxy de noodzakelijke steun geeft als ze dingen spannend vindt.

(Speel)maatje gezocht

Leergierig als ze is, zou ze het ook fantastisch vinden als haar nieuwe baas(jes) net zo veel van spelletjes houden als zij. En wandelen! En dan daarna neerploffen en een beetje kroelen. Dan kan je haar niet gelukkiger maken. Deze dame is nog jong en heeft nog zo veel energie om de wereld te ontdekken. Ze heeft daar alleen wat begeleiding en sturing bij nodig. Word jij Roxy’s maatje en geef jij haar een nieuw thuis? 

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Roxy (Tijdelijk niet beschikbaar)

Mooie Roxy is op zoek naar een fijn, nieuw thuis. De huidige gezinssituatie met 4 kleine kinderen geeft haar te veel stress. Geef jij deze lieve meid een rustig plekje en steun bij de dingen die ze spannend vindt? Dan geeft Roxy jou onvoorwaardelijke vriendschap, eindeloos wandelen, spelen en knuffelen. Als dat geen goede deal is!

Geslacht

Teef

Geboren

November 2019

Grootte

Middelmaat