Rea

Kan met kinderen vanaf 12 jaar

Gesteriliseerd

1 NOVEMBER 2020: EVEN VOORSTELLEN

Tijdens een voederronde in de bergen nabij de stad Komotini, vonden ze Rea. Vermoedelijk net gedumpt en een nestje gehad, want ze gaf nog melk. Maar haar pups waren nergens te bekennen. Ze was helemaal alleen.

Steeds meer ontspannen

Na haar vondst in augustus dit jaar, wordt Rea wordt alleen opgevangen in een tuin. Ze is wat timide, maar kijkt steeds meer uit naar de contactmomenten met haar foster. Ze begint langzamerhand wat meer te ontspannen, geniet van aanrakingen en vindt het leuk om te spelen.

Middelmaat

Rea meet zo’n 57 cm in hoogte en weegt ca. 22 kg. Gezien haar grootte plaatsen wij haar niet bij jonge kinderen. Het is onbekend hoe ze met andere honden en katten is. Ze is getest op de Middellandse Zeeziektes, deze resultaten waren allemaal negatief.

Rea is een lieve meid met een onbekend verleden. Ze is uitgegroeid, maar nog jong. Zet jij de deur voor open?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Rea

Eenzaam en verlaten werd Rea gevonden in de Griekse bergen. Een moeder zonder pups en zonder thuis. Ze verblijft nu in een tuin, wachtend op iemand die de deur voor haar openzet.

Geslacht

Teef

Geboren

Juli 2019

Grootte

Middelmaat