Raston

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Gecastreerd

Voorgeschiedenis

Raston was een van de Griekse honden die eigenlijk een baasje hebben, maar gewoon rondzwerven op straat. Hij moest het maar zelf uitzoeken. Een lokale rescuer trof hem sterk vermagerd en onder de teken aan bij een speeltuintje. Ze trok aan de bel en Raston werd weggehaald van de straat en bij zijn eigenaar.

Niet verwonderlijk bleek bij de dierenarts dat Raston was besmet met twee tekenziektes: Ehrlichia en Babesia. Voor beide ziektes heeft hij een volledige behandeling gehad. De testen van overige ziektes waren gelukkig negatief.

Karakter

Raston is inmiddels helemaal aangesterkt en helemaal opgebloeid. Het is een ontzettend leuke en blije viervoeter die het goed kan vinden met andere honden. Hij speelt graag en op een leuke manier.

De vrolijke snuiter is ook slim en leergierig. Hij heeft de basiscommando’s onder de knie en loopt netjes mee aan de riem. Raston is dol op mensen, goed met kinderen en adoreert vooral jongens in de tienerleeftijd.

Raston is een middelmaat hond en weegt ruim 22 kilo. De makkelijke jongen zal zich prima aanpassen in elk huishouden. Hij zal zo blij zijn met een warme mand, aandacht en liefde. Misschien heb jij dat plekje voor hem?

De laatste nieuwtjes

  • 19 juni 2019

    Balou verblijft sinds kort in een gastgezin in Nederland. Ze wordt omschreven als bijzonder, volgzaam, nieuwsgierig en lief. Ze luistert al goed. Balou houdt van zwemmen en kroelen. Momenteel is ze volop aan het wisselen en hapt hierdoor overal in.

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Raston

Dit is de leuke Raston. Hij had een baasje, maar werd verwaarloosd en dwaalde rond op straat. Sterk vermagerd en onder de teken. Met zorg een aandacht is hij aangesterkt en opgebloeid tot een geweldige viervoeter die elk huishouden zal opvrolijken.

Geslacht

Reu

Geboren

April 2017

Grootte

Middelmaat