Prince

Hondvriendelijk

Vriendelijk met andere dieren

Zindelijk

Gecastreerd

Een echte prins

Prince is een hond die velen harten zal stelen. Niet alleen door zijn prachtige verschijning, maar vooral met zijn perfecte karakter. Hij is lief tegen dieren en mensen, gehoorzaam en zachtaardig. Hij vindt het heerlijk om bij mensen te zijn en zijn grootste wens is om onderdeel van een familie te worden.

Supermakkelijk

Zijn verzorgster in Griekenland is dol op Prince. Hij is rustig, speels en supermakkelijk in de omgang. Autoritjes vindt hij prima, hij wandelt supergoed mee aan de riem en is zindelijk in huis. Prince laat geen waaks gedrag zien. Hij is nog niet getest met kinderen, maar de verwachting is dat deze jongen ook hier heel goed mee zal zijn.

Koninklijk

Met elf maanden oud weegt Prince 29,5kg en is hij 65cm hoog. Zij bloedtesten van de Middellandse Zeeziektes zagen er erg goed uit. Hij is gechipt en volledig gevaccineerd en is klaar om met zijn koninklijke verschijning Nederland op te vrolijken.

De laatste nieuwtjes

  • 19 juni 2019

    Balou verblijft sinds kort in een gastgezin in Nederland. Ze wordt omschreven als bijzonder, volgzaam, nieuwsgierig en lief. Ze luistert al goed. Balou houdt van zwemmen en kroelen. Momenteel is ze volop aan het wisselen en hapt hierdoor overal in.

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Prince

Dit is Prince. Een zachtaardige knuffelbeer met een geweldig karakter. Hij is aanhankelijk, volgzaam en heel sociaal met mensen, katten en andere honden. De perfecte familiehond bij uitstek! Wie heeft er een troon voor deze koninklijke lobbes?

Geslacht

Reu

Geboren

November 2018

Grootte

Groot