Philip – Gereserveerd

Kindvriendelijk

Vriendelijk met andere dieren

Ongecastreerd

Over Philip

Met vijf maanden oud weegt de leuke Philip 10 kilo. Deze ideale gezinshond zal waarschijnlijk ongeveer uitgroeien tot een kilo of twintig. Hij zal uitermate gelukkig zijn met een huisje met aandacht, speelgenoten en zwemwater in de buurt.

Een eigen huisje

Deze lieverd heeft nog een heel leven voor zich. Gelukkig leeft hij niet meer op straat, waar de overlevingskansen voor een pup maar klein zijn. In de shelter – een soort particulier asiel – heeft deze jongen een veel grotere kans op een goed bestaan. Mits hij geadopteerd wordt… Helaas zijn er genoeg honden die als pup in een shelter terecht komen en jaren later nog steeds geen eigen huisje hebben. Deze leuke vent hoopt op een mooiere toekomst. Stel jij je hart open voor deze knappe Griek?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Philip

Philip is een knappe jongen met een geweldig karakter. Hij is speels, houdt van knuffelen en is dol op mensen. Zijn grootste hobby is zwemmen, net als zijn broer Nethan. En dat is niet verwonderlijk voor een Retriever mix.

Geslacht

Reu

Geboren

April 2019

Grootte

Middelmaat (schatting)