Pascha – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Nog niet getest met katten

Nog niet gecastreerd

7 APRIL 2021: EVEN VOORSTELLEN

Half maart 2021 kregen twee van onze Griekse rescuers een telefoontje: ergens in een verlaten gebied waren 4 pups gevonden. Zonder moeder waren hun kansen op overleven klein en dus regelden de rescuers een plekje bij een opvanggezin. Hier wachten de hondjes geduldig op een baasje en nieuwe toekomst in Nederland.

Karakter

Pascha is een echte pup, hij is dol op eten en kan zich helemaal uitleven tijdens het spelen met zijn nestgenootjes. Bij het gastgezin mag hij zowel in de tuin als in huis komen en er wordt dus ook al een beginnetje gemaakt met zindelijkheid. Dit zal eenmaal in Nederland weer opgebouwd moeten worden.

Hij is niet getest met katten, maar omdat hij nog jong is verwacht de rescuer hier geen problemen mee. 

Griekse herder

Hij weegt op dit moment zo’n 3,5 kilo en zal naar schatting uitgroeien tot een gewicht van minimaal 20-25 kilo, maar mogelijk meer. Bij zulke jonge honden is het lastig in te schatten hoe groot ze worden, want we weten we niet wie hun voorouders waren. Maar gezien hun uiterlijk is het goed mogelijk dat de drie nestgenootjes iets van Griekse Herder in zich hebben. Dit zijn grote honden met een zelfstandig karakter die een baas nodig hebben die stevig in de schoenen staat. Het is dus mogelijk dat de drie pups deze eigenschappen in meer of mindere mate mee hebben gekregen van hun ouders en dit zich gaat ontwikkelen als ze volwassen worden.

Wie geeft dit olijke reutje een warm mandje en heerlijke wandelingen op Nederlandse bodem?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Pascha

Dit mooie mannetje is Pascha, hij is samen met zijn broertje en 2 zusjes gevonden en naar een Grieks opvanggezin gebracht. Daar heeft hij het prima naar de zin, maar een eigen plekje zou natuurlijk het mooiste zijn. Zet jij zijn mandje vast klaar?

Geslacht

Reu

Geboren

Januari 2021

Grootte

Middelmaat/groot (schatting)