Paris

Paris

Paris j22w15-1

Over Paris

Dit knappe mannetje is Paris. Een echte hartendief. Weet hij ook jouw hart te veroveren?

Geslacht: Reu
Geboren: December 2021
Grootte: Middelmaat (schatting)

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gecastreerd

18 APRIL 2022: EVEN VOORSTELLEN

Valentijn

Op 14 februari kreeg rescuer Sevi een bijzondere Valentijnsverrassing. Bij de poort van de shelter in Drepano, vlakbij Patras, werden 6 pups in een kartonnen doos aangetroffen. Het zestal (3 meisjes en 3 jongens) was nog geen 2 maanden oud. Hun huid en vacht waren aangetast door puppyschurft. De pups waren achtergelaten op een strategische plek, in de verwachting dat een dierenliefhebber zich over het nestje zou ontfermen.

Aansterken

De viervoeters werden opgenomen in de shelter en verblijven daar nu in een aparte ruimte om aan te sterken en tot rust te komen. Paris en zijn nestgenoten zijn behandeld voor hun puppyschurft en hun huid en vacht zien er weer prachtig uit. Binnenkort verhuizen ze naar het andere deel van de shelter, waar ze met elkaar een kennel zullen delen.

Hartendief

Knappe Paris is wat groter dan zijn broers en zussen. Zijn uiterlijk is echt opvallend met de prachtige symmetrische tekening op zijn kopje. Een echte hartendief. Hij lijkt met zijn wat bedachtzame aard op zijn broertje, Loukas. Eerst denken en dan pas doen. Ook Paris heeft een rustig en meegaand karakter, net als zijn nestgenoten. Op dit moment is Paris 33 cm groot en geeft de weegschaal 13 kg aan. Een voorzichtige schatting is dat hij uitgroeit tot een mooie middelmaat.

Guitige snoetjes

Deze Griekse mixjes zijn altijd een verrassing en in een nestje kunnen er grote verschillen te zien zijn. Ook bij dit zestal. Ze hebben allemaal dezelfde guitige snoet en mooie flaporen, maar hebben allemaal een andere tekening, kleur vacht en specifieke bijzonderheden. Ze zijn natuurlijk nog erg jong, dus hoe ze zich verder ontwikkelen is moeilijk te zeggen.

Beste maatjes

Eind april heeft Paris zijn vaccinaties gehad en is hij klaar om zijn nieuwe leven te starten. Word jij zijn beste maatje? 

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Paris

Dit knappe mannetje is Paris. Een echte hartendief. Weet hij ook jouw hart te veroveren?

Geslacht

Reu

Geboren

December 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)