Pablo – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Niet gecastreerd

29 AUGUSTUS 2020: EVEN VOORSTELLEN

Hij was nog zo klein, toen Pablo door een dierenvriend gevonden werd in een veld. Er was nergens een andere hond te bekennen. De plaatselijke rescuer werd gebeld en die haalde Pablo op. Hij had geluk: er was een plekje beschikbaar bij een Griekse foster. Hier mag hij voorlopig in huis en in de tuin verblijven.

Sociale slimmerik

Pablo is een vrolijk kereltje. Met zijn open en sociale opstelling, heeft hij al snel vriendschap gesloten met de katten en andere honden. Hij speelt graag met zijn maatje, een andere gevonden pup van dezelfde leeftijd, en is dol op kinderen. Ook is hij leergierig en pakt hij bijvoorbeeld het zindelijk worden snel op.

Grootte

Pablo wordt geschat op zo’n 3 maanden oud en de weegschaal tikt de 10kg aan. Omdat zijn mix aan voorouders onbekend is, is het lastig inschatten hoe groot hij zal worden, maar de middelmaat zal hij zeker wel halen. 

Half september zullen al zijn vaccinaties op orde zijn en mag hij afreizen naar het buitenland. Word jij dan het gedroomde baasje van Pablo?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Pablo

Fotomodel? Nee, dat is Pablo niet. Met zijn 3 maanden oud, heeft hij wel wat leukere dingen te doen. Lekker spelen met andere honden, katten en kinderen. Deze vrolijke jongen heeft het maar druk met zijn sociale contacten.

Geslacht

Reu

Geboren

Mei 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)