Orion – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gecastreerd

25 APRIL 2021: EVEN VOORSTELLEN

Begin februari 2021 vonden mensen ineens een hond met haar pasgeboren 6 pups in hun tuin. Het moedertje had deze plek uitgezocht om veilig te kunnen bevallen. Lang niet alle zwerfhonden kunnen rekenen op genegenheid van de Griekse bevolking, maar deze mensen konden het niet over hun hart verkrijgen om het kleine gezinnetje zomaar terug op straat te zetten. 

Ze verzorgden de 7 honden totdat de pups oud genoeg waren voor hun eerste vaccinaties. Daarna kregen de moeder en haar zesling een plekje in een lokaal shelter waar ze nu allemaal wachten op een thuis. In dit shelter zitten op dit moment ook pakweg 30 andere honden. Orion en zijn nestgenootjes delen samen met hun moeder een verblijf. 

Op een van de foto’s is Frieda, de moederhond te zien. Rescuers vermoeden dat ze herder en border collie in zich heeft.

Karakter

Orion is een vrolijke sociale pup met een nieuwsgierig karakter. Hij vindt het heerlijk om met de neus diep in het gras rond te wandelen, of te ontdekken wat voor leuks er buiten zijn verblijf is te vinden. Hij maakt de rescuers regelmatig aan het lachen met zijn grappige gedrag en iedereen is weg van hem. Ze verwachten dat hij zal uitgroeien tot een middelmaat, maar dit is nu nog koffiedik kijken. 

Op weg naar Nederland!

Na mei is hij klaar om naar Nederland te komen, want dan zijn al zijn vaccinaties in orde. Nu is het wachten op een baasje dat hem een fijn thuis geeft. Ben jij degene bij wie hij de rest van zijn leven mag komen wonen?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Orion

Speels, nieuwsgierig en grappig, deze 3 woorden zijn Orion op z’n kopje geschreven. Op dit moment moet hij zich vermaken in een shelter, maar een thuis in Nederland zou natuurlijk het mooiste zijn … Mag hij bij jou komen wonen?

Geslacht

Reu

Geboren

Februari 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)