Omar

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Nog niet gecastreerd

AUGUSTUS 2021: EVEN VOORSTELLEN

Waar menig Hollander vertederd en bezorgd zou zijn, is het merendeel van de Griekse bevolking geïrriteerd en onverschillig wanneer ze geconfronteerd wordt met het zoveelste achtergelaten nest puppy’s. De makkelijkste manier om er vanaf te komen is door een plaatselijke rescuer te bellen.

Tijdelijk onderdak

Omar is 1 van de 5 viervoetertjes die op deze manier een tijdelijk dak boven hun hoofd hebben gekregen bij een foster. Zo zijn ze in ieder geval gered van het gevaarlijke straatleven in de stad Argos. Voor een shelter zijn ze nu nog te jong, dus mogen ze genieten van een huiselijk leven en worden ze meteen gesocialiseerd met andere soortgenoten en katten.

Knuffelbeer

Het grut is nu naar schatting zo’n 2 maanden oud. Te vroeg om zeker te zijn van karaktertrekken, maar hun foster ziet wel wat verschillen. Knappe Omar is een vrij rustig ventje dat altijd klaarstaat voor een knuffel en een kus.

Mandje gezocht!

Met een leeftijd van 15 weken – dat zal zo rond half november zijn – hebben deze leukerds alle inentingen gehad die nodig zijn om de grens over te mogen. Staat er dan een mandje voor Omar bij jou klaar?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Omar

Een doos vol snoezige puppy’s is een schrikbeeld voor de gemiddelde Griek. Omar zat bij de zoveelste vondst in het Griekse Argos. Gelukkig was er nog een plekje vrij bij een foster, waar hij nu wacht op een ticket naar Nederland.

Geslacht

Reu

Geboren

Augustus 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)