Okra

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gesteriliseerd

15 APRIL 2021: EVEN VOORSTELLEN

In maart zag iemand in een bos in de buurt van de stad Xanthi een moederhond en haar 6 pups. De teef en haar kroost hadden het zwaar en de man kon het niet over z’n hart verkrijgen om de viervoeters aan hun lot over te laten. Hij belde een lokale rescuer en zo kreeg het gezinnetje een plekje in een lokaal shelter. 

Over Okra

Op deze leeftijd kan het lastig zijn om het karakter van een pup in te schatten, maar zoals het nu staat lijkt Okra een lieve, vrolijke dame te zijn. Ze is erg speels en kan haar hart dus helemaal ophalen bij de andere pups in het verblijf. Het is nog onbekend waar de centimeter stopt, maar we denken dat ze uitgroeit tot een middelmaat (al is dit altijd een inschatting). 

Reisticket 

Voor wie gaat dit mooie teefje naar Nederland komen? Haar vaccinaties zijn inmiddels op orde, dus ze is helemaal klaar voor de reis.

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Okra

Vol levenslust rent en springt Okra door de shelter, waar ze de rescuers vermaakt met haar gekke puppygedrag. Ze werd samen met haar moeder en nestgenootjes gevonden in een bos en wacht nu binnen de omheining van de shelter tot iemand helemaal verliefd is en haar een eigen plekje geeft. Heeft ze jou al ingepakt met haar charme?

Geslacht

Teef

Geboren

December 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)