Nicki

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Gecastreerd

Over Nicki

Nicki is een leuke middelmaat van bijna 50cm hoog en hij weegt 18 kilo. Het is een vriendelijke en rustige viervoeter die het goed kan vinden met de andere dieren. Hij is alleen wel beschermend naar zijn eten, maar dit is niet verwonderlijk gezien zijn verleden. De mooie jongen is geschikt voor een gezin met kinderen en/of andere dieren.

Adopteer!

Adopt, don’t shop! Waarom? Omdat er zoveel prachtige, liefhebbende viervoeters op deze aardbol rondlopen die een thuis zoeken. In Griekenland zijn er ontelbaar veel zwerfhonden die worstelen om te overleven. En die ook nog eens voor nakomelingen zorgen die geen zicht hebben op een mooie toekomst. Wil jij een hond? Denk dan aan één van deze kansloze lieverds, zoals deze knappe jongen. Want elke hond verdient een goed thuis.

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Nicki

Deze leuke jongen heet Nicki. Hij was vel over been gevonden in de Griekse bergen. Hongerig en verlaten. De vriendelijke vent is inmiddels in een shelter en weer helemaal aangesterkt. Het is lieve en speelse viervoeter.

Geslacht

Reu

Geboren

Juni 2018

Grootte

Middelmaat