Nethan

Kindvriendelijk

Vriendelijk met andere dieren

Ongecastreerd

Voorgeschiedenis en karakter

Nethan verblijft samen met zijn broer Philip in een shelter. De aanhankelijke jongen is gek op alle mensen, honden en kinderen. Bovenaan zijn favorietenlijstje staat water. Hij is actief, maar stroomt niet over van energie. Het liefst kruipt hij na het zwemmen met modder en al bij je op schoot en droomt hij over zijn eigen huisje.

Zwemfanaat

Met vijf maanden oud woog deze heerlijke pup 10 kilo. Waarschijnlijk zal hij uiteindelijk uitgroeien tot zo’n twintig kilo, maar dat blijft altijd koffiedik kijken. Hij is de ideale gezinshond en zal ontzettend gelukkig zijn met zwemwater in de buurt. Wie haalt dit pakketje plezier in huis? Nethan heeft zijn koffertje al gepakt. Inclusief zwembroek ..

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Nethan

Deze leuke Nethan staat garant voor puur plezier. De vrolijke jongen is een Retriever mix met de eigenschappen die erbij horen. Hij houdt van alles en iedereen, maar vooral van zwemmen. En daarna heerlijk slapen op schoot.

Geslacht

Reu

Geboren

April 2019

Grootte

Middelmaat (schatting)