Nalou

Nalou

Nalou j22w15-3

Over Nalou

Dit is Nalou. Ondanks alles wat ze heeft meegemaakt in haar jonge leventje, een bundel vrolijkheid. Werkt haar jeugdige enthousiasme aanstekelijk en geef jij haar een fijn thuis?

Geslacht: Teef
Geboren: Januari 2021
Grootte: Middelmaat

Kan met oudere kinderen

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Gesteriliseerd

12 APRIL 2022: EVEN VOORSTELLEN

Tweede huis

Onze rescuer in Patras hoorde over Nalou van een plaatsgenoot. De vrouw was een buurvrouw van de eigenaar van Nalou. Van kleins af aan was Nalou regelmatig te vinden bij de buurvrouw. Ze sprong dan over het hek van het stuk land waar haar eigenaar haar hield en wandelde de tuin van de vrouw in. Zo ging het bijna dagelijks. Ze was daar altijd welkom en genoot van de aandacht die ze daar kreeg. Ze had het daar duidelijk meer naar haar zin als bij haar eigen baas. Het was haar tweede huis.

Verdwenen pups

In januari van dit jaar bleek Nalou voor de tweede keer zwanger te zijn. De eerste keer was in augustus vorig jaar en na de bevalling bleken de pups onvindbaar. Ook deze keer verdwenen de pups kort na de geboorte.

Het was duidelijk dat dit niet de juiste omgeving was voor Nalou. De buurvrouw ontdekte ook dat ze pijn had door een ontsteking aan haar melkklieren. De vrouw schakelde de dierenbescherming in en de viervoeter werd daarna via een gerechtelijk bevel weggehaald bij haar eigenaar.

Nalou werd gesteriliseerd via het Skylos Neutralisatieproject en werd getest op de Middellandse Zeeziektes. De resultaten hiervan waren negatief. Daarna verbleef ze een maand bij een gastgezin om op kracht te komen. Ze kreeg medicijnen voor de problemen met haar melkklieren en kreeg ook de noodzakelijke vaccinaties. Ze kwam wat op gewicht en kon hier tot rust komen.

Na een maand is Nalou verhuisd naar een hondenpension. Daar is ze nu nog steeds.

Spring in het veld

Nalou is een vrolijke, soms wat uitbundige hond. Ze kan het goed vinden met andere honden en is gek op mensen. Die begroet ze dan met een enthousiaste sprong, haar manier om een knuffel te ontfutselen. Ze vindt het heerlijk om aangehaald te worden en aandacht te krijgen. Er is een start gemaakt met basistraining en dit pakt deze slimme dame snel op. Ook het lopen aan de lijn doet ze al heel netjes. Ze laat soms wat jachtinstinct zien en toont een redelijk zelfverzekerde en onderzoekende aard. Af en toe moet er natuurlijk even geblaft worden. Je moet je wel laten horen.

Nalou is 46 cm hoog en weegt zo’n 23 kg. Ze is een prachtige jongedame met haar mooie tekening, zwarte masker en lange krulstaart.

Vanwege Nalous energieke aard, is een gezin met hele jonge kinderen minder geschikt.

Een eigen huis

Nalou kan het prima vinden met de andere viervoeters in het hondenpension, maar het allerliefst heeft ze toch echt een huisje voor haarzelf. Geef jij deze vrolijke meid een heerlijke mand om in neer te ploffen? 

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Nalou

Dit is Nalou. Ondanks alles wat ze heeft meegemaakt in haar jonge leventje, een bundel vrolijkheid. Werkt haar jeugdige enthousiasme aanstekelijk en geef jij haar een fijn thuis?

Geslacht

Teef

Geboren

Januari 2021

Grootte

Middelmaat