Moon – in procedure

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Nog niet gesteriliseerd

8 JANUARI 2021: EVEN VOORSTELLEN

Op de een na laatste dag van 2020 kondigde het nieuwe puppyseizoen zich aan bij de rescuers in Argos. Niet door geboortes, maar door achtergelaten nestjes. De pups van oktober zijn oud genoeg om bij hun moeder weggehaald te worden en bij gebrek aan nieuwe baasjes worden ze te vondeling gelegd.

Een voorbijganger vond de doos met pups op een veld in het dorp Tolo en belde de plaatselijke rescuer. Deze haalde ze op en gaf de kleintjes een veiliger plekje. Het grut verblijft nu tussen andere honden in huis en in de tuin. Met de dag worden ze socialer en vrijer en ontdekken ze de nieuwe wereld om zich heen. Ook maken ze kennis met katten van buitenaf, die regelmatig in de tuin te vinden zijn.

Kleine dief

De naam Moon past mooi bij dit goudblonde meisje. Haar karakter moet nog echt tot uiting komen, nu is ze echt een speelse pup. Ze is dol op speelgoed, dat ze overal vandaan steelt en waar ze vervolgens blij en uitdagend mee rond gaat rennen.

Bijna reisklaar

De pups hebben hun eerste vaccinaties gehad, zijn ontwormt en nagekeken door de dierenarts. Hun geboortedatum wordt geschat op de tweede helft van oktober. Op dit moment wegen ze zo rond de 6 kg waardoor het vermoeden is dat ze minstens zullen uitgroeien tot een middelmaat, al blijft dat koffiedik kijken.

In februari zijn alle inentingen op orde en is Moon oud genoeg om te reizen. Mag ze dan jouw sokken komen stelen?

TIP: heb je nog nooit een (buitenlandse) pup gehad? Lees dan eerst onze blog!

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Moon

Geen speeltje gaat aan Moon haar neusje voorbij. Als ze kans ziet pakt ze het en gaat ze er snel en blij met haar buit vandoor. Haal jij vast een verzameling in huis?

Geslacht

Teef

Geboren

Oktober 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)