Milou – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gesteriliseerd

3 mei 2021: EVEN VOORSTELLEN

Voor Griekse begrippen heeft Milou geluk gehad. Haar moeder was net drie weken geadopteerd toen ze haar kersverse Griekse baasje op een ochtend verraste met de geboorte van zes pups. De adoptant wist wel dat de voormalige straathond zwanger was, maar had geen idee dat ze al zo ver was.

Goede start

De pups – vijf teefjes en een reutje – groeiden op in een liefdevolle en fijne omgeving en bleven tot ze 2 ½ maand oud waren bij hun moeder. Een goede start dus! Daarna kregen ze een plekje in een kleinschalige shelter waar ze een kennel delen met zes andere pups. Al deze leuke verrassingspakketjes zoeken nu een thuis.

Rolverdeling

Elke pup heeft zo zijn of haar eigen rol in een nest. Dit zegt wel iets over de persoonlijkheid, maar elke viervoeter zal in een nieuwe omgeving verder ontwikkelen, ook in karakter.

Slimme Milou

Milou lijkt de slimste van de groep. Deze vrolijke meid huppelt altijd kwispelend rond, terwijl ze alle geurtjes opsnuift. Een meisje die weet hoe ze een glimlach op je gezicht tovert.

Schatting

Ondanks dat de moeder bekend is, maakt de mix aan voorouders het onmogelijk om een juiste voorspelling te doen over hoe groot de pups zullen uitgroeien. Zelfs in hetzelfde nest kan dit heel erg verschillen, net zoals het uiterlijk. Een voorzichtige schatting is nu dat ze een middelmaat worden.

De moeder is negatief getest op alle Middellandse Zeeziektes. Ze weegt ca. 25 kg en is ook te zien op de foto’s.

Bijna reisklaar

Eind mei hebben de pups al hun vaccinaties gehad en zijn ze klaar voor hun reis naar hun warme mandje. Milou kan niet wachten om samen met jou Nederland te ontdekken!

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Milou

Het staartje van Milou maakt overuren, zo blij is ze. Een heerlijk, ondernemend meisje dat van het leven geniet. Neem jij dit pakketje vrolijkheid in huis?

Geslacht

Teef

Geboren

Februari 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)