Mickie – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Niet gecastreerd

29 AUGUSTUS 2020: EVEN VOORSTELLEN

Stel je voor: 2 maanden oud en je dan alleen zien te redden. Zonder bescherming tegen alle gevaren, zonder eten en drinken. Dit overkwam Mickie, die op een regenachtige dag midden op straat zat. Maar hij had geluk: hij werd gezien door een dierenvriend die een plaatselijke rescuer belde. Ze haalde Mickie op en vond een veilig plekje voor hem.

Heerlijke kindervriend

Mickie geniet nu van zijn jonge leventje bij een Griekse foster, waar hij zowel in huis als in de tuin mag komen. Hij is een heerlijke rakker, met een vrolijke aard. Zijn maatje is een andere pup die wordt opgevangen. Samen spelen ze en halen ze allerlei puppystreken uit. En ook met de andere aanwezige honden en katten kan hij het prima vinden.

Kleine middelmaat?

De dierenarts denkt dat Mickie nog geen 3 maanden oud is. Hij heeft zijn eerste vaccinaties gehad en is gewogen: 6 kg zwaar. De eerste voorzichtige schatting is dat hij uit zal groeien tot een kleine middelmaat, maar het is nog te vroeg om daar zeker van te zijn. Wie weet krijgt hij ineens een enorme groeispurt.

De tijd dringt

Na half september zijn alle vaccinaties op orde en zal Mickie waarschijnlijk plaats moeten maken voor andere hulpbehoevende pups. Natuurlijk wil hij dan heel graag afreizen naar een fijn Nederlands mandje. Hij doet in ieder geval flink zijn best, want hij is al zo goed als zindelijk. Mag deze leuke jongen zijn koffertje bij jou uitpakken?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Mickie

Op een regenachtige dag zat Mickie daar, midden op de weg. Doorweekt en zielsalleen. Een telefoontje naar een plaatselijke rescuer was genoeg: Mickie had mazzel en heeft een tijdelijk plekje bij een Griekse foster gekregen.

Geslacht

Reu

Geboren

Mei 2020

Grootte

Kleine middelmaat (schatting)